2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OSTAJE NA ‘MARAKANI’: Zvezda ‘izvisila’ za milione – Verona odustala od veziste crveno-belih!

Objavljeno: 15.08.20 u 16:17

Verona je odustavala od kupovine srpskog fudbalera, Miloša Vulića.

Italijanski klub bio je zainteresovan za vezistu crveno-belih, ali od tog transfera najverovatnije neće biti ništa. Verona je odustala od angažovanja Miloša Vulića, o čemu su izvestili lokalni mediji.

Kao razlog navodi se ograničenje broja stranaca, odnosno fudbalera van Evropske Unije, tako da se italijasnki klub opredelio za drugog igrača na sredini terena, piše ‘Sportski žurnal’.

Podsetimo, Vulić je na Marakanu došao iz kruševačkog Napretka, a za Veronu sa uspehom nastupa bivši krilni fudbaler crveno-belih Darko Lazović.

PROČITAJTE JOŠ: OBUSTAVLJEN TRANSFER: Milenković ne ide u Milan, a evo iz zbog čega!

Crveno-beli su sjajno ‘otvorili’ novu sezonu u Superligi Srbije, zabeležili su sve četiri pobede na startu prvenstva, a u utorak ih očekuje prva runda kvalifikacija za Ligu šampiona kada na stadion ‘Rajko Mitić’ stiže Evropa.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Neka ga kupi Partizan za rezervu Nathu i Zdjelaru, nije skup. Uvek se moze naci nesto sice za takvu vrstu akvizicije. Inace je partizanovac. Redak dobar igrac u rupi, medju cergaskim bolidima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter