0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

LOPTA NIJE HTELA U MREŽU: Kadeti Crvene zvezde odigrali bez golova sa Čukaričkim

Objavljeno: 15.08.20 u 12:45

Uprkos tome što su imali veliki broj prilika, puleni Srđana Stojčevskog su odigrali utakmicu bez golova (0:0) u okviru 4. kola Kadetske lige Srbije protiv Čukaričkog.

Uvodno odmeravanje snaga trajalo je do 14. minuta kada je Radonjić posle dodavanja Nikolaševića šutirao iskosa sa leve strane, ali u Kaličanina. Samo tri minuta kasnije, upravo je Nikolašević, koji je i izašao iz igre zbog povrede nešto kasnije, nepropisno zaustavljen u kaznenom prostoru gostiju. Odgovornost je preuzeo kapiten Mijatović, ali je golman Čukaričkog odbranio udarac sa bele tačke.

Nije to demotivisalo izabranike Srđana Stojčevskog da kontinuirano napadaju, a u 30. minutu je i Mitić pokazao da ima razoran šut, ali je umesto mreže, pogodio prečku. U dva navrata su još i Radonjić i Rakić mogli da se upišu u strelce do kraja prvog poluvremena, ali rezultat se nije menjao.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA SE OGLASILA: Crveno-beli otkrili da li dolazi Federiko Makeda!

Pokazao je Mijatović da ima sjajnu tehniku u 56. minutu kada je izdriblao trojicu fudbalera gostiju i snažno šutirao sa dvadeset metara, međutim, golman Čukaričkog je vrhovima prstiju uspeo da pošalje loptu u korner. Istakao se i fenomenalni Marinković na drugoj strani. Čak tri puta su mu iz peterca šutirali u 58. minutu, ali nijednom lopta nije završila iza leđa talentovanog golmana.

Pretio je i Miladinović u 66. minutu posle sjajne povratne lopte Rakića, međutim, izblokirali su ga u petercu. Dva puta je sa distance pokušavao i Vidojević, ali bez uspeha. Mogli su gosti da u poslednjim trenucima meča dođu do sva tri boda, ali je prvo Marinković uz pomoć stative odbranio udarac Mrdakovića, a potom je i Marić sa gol-linije, u istom napadu, uspeo da izbaci loptu Vrekića.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miha se opušta na jahti uz Severinu! ❤️💪 #Mihajlovic #Severina #Miha

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter