0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/printscreen

KONAČNO DA ‘ODLETI’: Barselona ekspresno otpustila Setijena posle debakla, evo koja dva imena su glavni kandidati da ga zamene!

Objavljeno: 15.08.20 u 09:30

Dugo se čekala smena Kikea Setjena, još od kada je Barselona ostala bez titule u La Ligi, ali istorijska blamaža bez presedana je stvar koju bi malo koji trener preživeo.

Fabricio Romano, ugledni italijanski novinar, koji radi za ‘Skaj Sport’ i ‘Gardijan’, ekskluzivno je objavio da je Setijen otpušten odmah nakon debakla od Bajerna 2:8 u četvrtfinalu Lige šampiona.

Zvanična potvrda trebalo bi da bude saopštena u subotu, ali nema sumnje da će nakon neviđene blamaže u Lisabonu, katalonski gigant krenuti u potragu za novim trenerom.

PROČITAJTE JOŠ: ĐERAR PIKE: Ovo je sramota, osećam se katastrofalno! Prvi ću da odem!

Loši nastupi pod vođstvom 61-godišnjeg stručnjaka, izgubljena titula od Real Madrida, a sada i eliminacija iz Lige šampiona već u četvrtfinalu, morali su rezultovati promenama, koje je posle duela sa Bavarcima najavio i Đerar Pike.

Još jedan poznati i priznati italijanski novinar, Đanluka Di Marcio, odmah je krenuo sa licitacijom potencijalnih naslednika Etijena, a po njemu bi to mogli biti legenda Barselone Ćavi Ernandez ili Maurisio Poketino.

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter