0
Tiket dana

TOP BET TIKET DANA: Danas sjajan miks sa golovima, a očekuje nas i spektakl u Ligi šampiona, ovo su naši predlozi za petak!

Objavljeno: 14.08.20 u 11:49

Danas se igra najzanimljiviji meč četvrtfinala Lige šampiona, a pored tog duela, sa našim beting partnerom Top Bet kladionicom, spremili smo još tri zanimljive utakmice.

BARSELONA – BAJERN MINHEN I1-3&II1-3 (1.90)

Definitivno najbolja utakmica četvrtfinala. Nijedan tim nema više pobeda nad Barselonom od Bajerna u Ligi šampiona, pet u osam mečeva. Nemački tim je u nizu od osam pobjeda u ovosezonskom evropskom takmičenju. Očekujemo otvorenu utakmicu, uz dosta golova.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK SUBOTICA I1-3&II1-3 (1.85)

Crveno-beli su sjajno ušli u sezonu, baš onako kako se i očekivalo. I Spartak je fenomenalno krenuo, upisali su ssve pobede od početka prvenstva. Od poslednjih 10 mečeva, crveno-beli su slavili 9 puta. Ipak, Spartak ove sezone nikada nije bio jači, ono što sigurno očekujemo jeste veliki broj golova na meču.

RITERIAL – ŽALGIRIS G1-2 (1.65)

U poslednje tri utakmice, Riterial nijednom nije pobedio Žalgiris. Kao domaćini imaju izuzetnoi loš skor, 0-1-5. Žalgiris je svakako domaćin, ali da ne bismo rizikovali, naš predlog je da će gostujuća ekipa postići od 1-2 pogotka.

AL FATEH – ABHA 1X&2+ (1.70)

Duel dve izuzetno tvrde ekipe, Ahba ove sezone nešto slabije igra u gostima. Al Fateh je blagi favorit, kako ne bismo rizikovali, naš predlog je dupla šansa uz dva i više pogodaka na meču.

Ukupna kvota 9.86 – kvote obezbedio naš beting partner Top Bet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter