0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/printscreen

SAVO MILOŠEVIĆ: Nema više nedodirljivih, igraće samo oni maksimalno spremni!

Objavljeno: 14.08.20 u 16:25

Fudbaleri Partizana u 4. kolu Superlige gostovaće Radniku, a trener Savo Milošević praktično nema kadrovskih problema pred ovaj duel.

– Dobra vest je da su praktično svi spremni za sutrašnju utakmicu sa malom rezervom kada je u pitanju Lazar Marković. On će putovati sa ekipom, a tamo ćemo videti da li ćemo ga koristiti. Oporavak od povrede nakon Kruševca ide dobro i on je veoma blizu povratka na teren – rekao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ: SPREMA LI SE TRANSFER DECENIJE: Bivši napadač Atalante i uzdanice Mančester sitija treniraju na Čairu!

Surduličani imaju dobru ekipu, ali će dosta toga zavisiti od crno-belih.

– Radnik je dobro počeo sezonu protiv Voždovca, a onda je doživeo dva poraza u utakmicama u kojima je imao dobar rezultat do pred sam kraj. To govori da nas čeka protivnik koji je u stanju da napravi problem bilo kome. Mi jesmo dobijali utakmice u Surdulici poslednjih godina, ali nikada nije bilo lako. Ako naš voljni momenat ne bude kao protiv Javora na poslednjoj utakmici opet ćemo imati problem. Makarić je trenutno u formi, ali mislim da igra Radnika zavisi od Mitoševića koji je lider na terenu. Mislim da će više stvari zavisiti od nas, ali očigledno da na gostujućim terenima imamo problem.

Trener Partizana nije želeo da otkriva tim koji će nastupiti protiv Radnika, ali je imao poruku za sve igrače.

– Prošle sezone se sastav manje više znao unapred i to nam je donekle napravilo problem jer su pojedini igrači osetili da su nedodirljivi u timu. Ove godine više nema nedodirljivih, igraće samo oni koji su spremni da izvršavaju sve zahteve i koji će da igraju maksimalno – zaključio je Milošević.

 

FOTO: FK Partizan/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter