2
AdmiralBet ABA Liga

PRVI INTERVJU U CRVENO-BELOM DRESU: Pogledajte šta je Volden imao da poruči navijačima Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.20 u 15:52

Amerikanac je istakao da mu se posle prvog razgovora dopalo kakav je utisak ostavio trener na njega.

Američki plejmejker Kori Vodlen koji je iz Partizana prešao u Crvenu zvezdu, dao je prvi intervju od kako je promenio klupske boje.

Volden kaže da se raduje što će sarađivati sa sa Sašom Obradovićem.

PROČITAJTE JOŠ: SPREMA LI SE TRANSFER DECENIJE: Bivši napadač Atalante i uzdanice Mančester sitija treniraju na Čairu!

– Pričao sam sa trenerom Obradovićem. Dobar trener, veoma dobar trener. Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram za njega, što ću postati bolji igrač i igrati za tim. Što se tiče saigrača, neke znam odranije iz perioda kada smo igrali jedni protiv drugih, a ostale jedva čekam da upoznam. Znam mnogo o njima, ali sam uzbuđen što ću ih bolje upoznati i sprijateljiti se s njima – rekao je Volden.

Imao je Volden i šta da poruči navijačima Zvezde.

– Navijači od mene mogu da očekuju da ću igrati čvrsto, davati sve od sebe uvek na terenu i da ću uvek igrati najbolje što mogu. Poruka za njih: ‘Hvala vam što ste me prihvatili, spreman sam da uradimo mnogo dobrih stvari’.

Američki košarkaš je čak sam platio obeštećenje Partizanu kako bi potpisao za najvećeg rivala, a to je bilo nekih 400.000 dolara koliko tvrdi Ostoja Mijailović predsednik crno-belih.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter