0
Domaći fudbal

‘ZMAJEVI’ DOVELI VEZISTU: Ivan Đorić je novi fudbaler Voždovca!

Objavljeno: 13.08.20 u 14:53

Voždovac je danas jači za još jednog fudbalera sredine terena jer je ugovor sa ‘Zmajevima’ potpisao Ivan Đorić.

Đorić je protekle sezone nastupao za Napredak iz Kruševca, a poseduje i internacionalno iskustvo.

Vezni fudbaler ponikao je u mlađim kategorijama Crvene Zvezde, da bi prvo senirsko iskustvo imao u dresu letonskog Ventspilsa.

Nakon toga nastupao je i u Švajcarskoj za Sion, da bi usledio povratak u Srbiju i igranje za Radnik iz Surdulice, Bačku i Napredak iz Kruševca, a sada ga je fudbalski doveo doneo na popularni ‘Krov’.

PROČITAJTE JOŠ: OD PREDMETA PODSMEHA, DO VELIKOG HEROJA: Čupo Moting postao junak, a do juče su ga navijači nazivali idiotom! (VIDEO)

Đorić napominje da je srećan što je potpisao ugovor sa Voždovcem i ističe da je postao deo jednog od najorganizovanijih klubova u Srbiji.

– Drago mi što sam postao novi fudbaler Voždovca, ne treba trošiti reči o tome da je ovo sjajno organizovan klub sa svim uslovima za napredovanje fudbalera. Nadam se da ću svojim igrama doprineti tome da se ostvare zacrtani ciljevi – rekao je na početku Đorić i istakao da nema sumnju da će se lako uklopiti u tim Voždovca.

– Od aktuelnih igrača poznajem Marka Gajića i Marka Trkulju, što će mi olakšati proces privikavanja na novu sredinu, ali znam da je ekipa u Voždovcu sastavljena od kvalitetnih fudbalera i ljudi, tako da ne sumnjam da će svi novi saigrači biti tu za sve što mi treba na početku mog mandata u klubu.

Kada su u pitanju ciljevi Voždovca za narednu sezonu, Đorić je jasan.

– Voždovac organizacijom kluba, infrastrukturom i igračkim kadrom zaslužuje da se bori za vrh tabele i ostaje nam samo da to potvrdimo i na terenu u narednim utakmicama – kazao je.

Navijači Voždovca imaće priliku da vide Đorića “u akciji” već u nedelju kada Zmajevi gostuju ekipi Rada na Banjici. Ova utakmica igraće se u okviru 4. kola Linglong Superlige Srbije od 20 časova na stadionu Kralj Petar Prvi.

 

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter