0
Kladionica

TOP BET TIKET DANA: Očekuje nas spektakularni meč u Ligi Šampiona, a ovo su naši predlozi za danas!

Objavljeno: 12.08.20 u 14:16

Četvrtfinale Lige Šampiona kreće danas spektakularnim mečom, a pored tog duela spremili smo još četiri zanimljive utakmice, a ovo su predlozi koje je obezbedio naš partner Top Bet kladionica.

ATALANTA – PSŽ I1-2&3+ (2.40)

Četvrtfinale LŠ kreće spektakularnim mečom, biće ovo sudar dve izrazito ofanzivne ekipe. Večeras očekujemo otvorenu ekipu sa dosta golova na obe strane.

RENDŽERS – SENT DŽONSTON I1-3&II1-3 (1.95)

Večeras se nastavlja i prva Škotska liga utakmicama trećeg kola. Domaćini su u prva dva kola upisali pobede i to bez primljenog gola, igrali su uverljivo i dominantno tako da večeras očekujemo isto, uz dosta golova.

HB TORŠAVN – AB ARGIR 1&4+ (1.62)

Gosti su pretposlednji na tabeli sa užasnom gol razlikom 11:38, a domaćin je prvi na tabeli sa odličnom gol razlikom 41:12. . Nema sumnje da je domaćin izraziti favorit, i nadamo se da će opravdati naša očekivanja.

BERSENBRUK – LOTE I2+ (1.75)

Obe ekipe igraju ofanzivan fudbal, tako očekujemo dosta golova u prvom poluvremenu.

ZRINJSKI – RADNIK BIJELJINA 1 (1.50)

I jedni i drugi su poraženi u prošlom kolu, a domaći će sigurno danas pokušati da poprave utisak. Zrinjski danas igra kući, smatramo da su kvalitetniji tim i da će uspeti da dođu do tri boda.

Ukupna kvota 19.50 – kvote obezbedio naš beting partner Top Bet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter