0
Evrokupovi

RASTI JOŠ MALI VESELJAČE: Atalanta se raspala u završnici, PSŽ u polufinalu(VIDEO)

Objavljeno: 12.08.20 u 23:04

Bergamo je verovao da Atalanta može do iznenađenja, a ‘Boginja’ Bergama bila je na pragu velikog poduhvata, ali se crno-plavi moraju zadovoljiti učešćem u četvrtfinalu Lige šampiona.

Atalanta igra sa gnevom u očima i bolom u srcu govorili su prethodnih dana navijači iz Bergama, a taj gnev tokom većeg dela meča osećao je jedan od najmoćnijih timova sveta PSŽ. Golom Marija Pašalića u 27. minutu meča poveli su plavo-crni. Odolevali su sve do 90. minuta, a onda se taj gnev pretvorio u bol, a svaka nada tima iz Bergama isčezla je. Markinjos je u 90. minutu izjednačio, preokret je doneo Erik Maksim Čupo-Moting u 90+3 minutu.

Imao je PSŽ veliku šansu u samom uvodu meča, ali se ozbiljno obrukao Nejmar.

Nakon kombinacije Atalante u 27. minutu pokušao je Zapata da se probije, a odbitak je došao do Marija Pašalića koji je sjajnim golom rešio pitanje pobednika u ovom meču.

Samo minut kasnije ponovo je probao Nejmar solo akcijom, ali je lopta otišla pored gola. Nije se u nastavku branio italijanski tim, već je Berat Djimsiti dočekao loptu iz slobodnjaka, poslao je odličnu loptu kraj gola PSŽ-a. Ušao je u nastavku meča i Mbpape. Na kraju se iskupio Nejmar astistencijom u 91. minutu kada je poslao loptu do Markinjosa za 1:1.

Izgledalo je da će se tim rezultatom završiti regularni tok, a ipak su Parižani uspeli da preokrenu. Nakon kombinacije ispred šesnaesterca Atalante, Mbape šalje u srce peterca, gde je Čupo-Moting bio usamljen, te nije imao problema da postavi konačnih 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter