0
AdmiralBet ABA Liga

PRVI PROFESIONALNI UGOVOR: Luka Paunović je novo pojačanje Mege!

Objavljeno: 12.08.20 u 21:38

Novi potpis u Megi.

Junior Mega Bemaxa Luka Paunović je nedavno napunio 18. godina a danas je potpisao i prvi profesionalni ugovor sa klubom. Paunović je u prošloj sezoni nastupao za juniore Mege a prvu godinu ugovora će provesti na pozajmici u OKK Beogradu sa kojim će nastupati u Košarkaškoj ligi Srbije.

Po potpisivanju višegodišnjeg ugovora sa klubom Luka Paunović je istakao da je izuzetno ponosan što je potpisao ugovor sa klubom u kome je odrastao:

– Izuzetno sam srećan i ponosan što ću svoj prvi profesionalni ugovor potpisati sa klubom kao što je Mega. Za protekle 4 godine koliko sam u klubu u kome sam bukvalno odrastao, imao sam priliku da se uverim u odlične uslove za napredak mladih igrača, što je rezultovalo fantastičnim rezultatima u mlađim kategorijama, a i što se može videti po igračima koji su izašli iz omladinskog pogona kluba u prethodnim godinama – rekao je mladi igrač Mege i nastavio:

– Sve to je za mene dodatna motivacija, a ujedno i obaveza da nastavim da dajem sve od sebe, kako na treninzima tako i na utakmicama, kako bih opravdao očekivanja rukovodstva kluba i zaslužio mesto u prvom timu. Mega je najbolja sredina za razvoj mladih igrača, da pokažu svoj talenat, a ja se nadam da ću uz veliki trud na treninzima i utakmicama uspeti da to iskoristim. Hvala klubu što je pokazao da veruje u mene, daću sve od sebe da se odužim za to – izjavio je Paunović.

FOTO: Mega Bemax

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter