1
Evropske lige

FOTO: Saša Đorđević / FK Radnički

PRIZNANJE ZA SRPSKU STRUKU: Vladimir Ivić krenuo Jokanovim stopama, preuzeo Votford!

Objavljeno: 12.08.20 u 23:26

Kako prenose engleski mediji doskorašnji trener Makabija iz Tel Aviva Vladimir Ivić seli se u Englesku gde će naredne sezone voditi Votford.

Ivić će sa klubom koji će naredne sezone nastupati u Čempionšipu potpisati dvogodišnji ugovor, a talentovani stručnjak je do sada trenirao ekipu PAOK-a i Makabija, te će ovo biti veliki korak u njegovoj karijeri, ali i ujedno priznanje za srpske trenere koji su u poslednje vreme na ceni širom Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: NAJSKUPLJEM FUDBALERU SVETA OVO NE SME DA SE DESI: Od ovog promašaja Mbapea zabolela glava (VIDEO)

Ivić je od 2013. radio u mlađim selekcijama PAOK-a čiji je dres nosio do završetka svoje karijere, 2012. godine. Potom je vodio prvi tim, a prethodne dve sezone vodio je Makabi sa kojim je dva puta osvajao šampionsku titulu.

Votford je ove sezone ispao iz Premijer lige i sa Ivićem će pokušati da se vrate među elitu.

0
0

1 Komentara

  1. Svaka cast za Ivica. Ja na menadzeru kaskam ne mogu dalje od Balkana, on brat u Cempionship… Nista, idem probati Casino Guru igru neku odigrati, da probam to, mozda ce mi ici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter