0
Evropske lige

NASTAVAK ILI RASTANAK: Milenković je na raskrsnici – na stolu mu je nova ponuda ‘ljubičastih’

Objavljeno: 12.08.20 u 22:00

Srpski defanzivac je na raskrsnici.

Prema pisanju sajta ‘Kalčomerkata’, Fjorentina je ponudila novi ugovor bivšem fudbaleru Partizana.

Bleki prema navodima, uzeo nekoliko dana da razmisli, a onda će svoju odluku saopštiti klubu. Postoje dve opcije, da obnovi ugovor koji mu ističe 2022. godine ili da ‘na silu’ ode iz Fjorentine.

Milenkoviću je na stolu navodno sjajna ponuda, imao vi značajno veću platu od 800.000 evra koliko sada ima po sezoni, uz klauzulu. Ono što je sigurno, jeste da Bleki ukoliko ostane još godinu dana, naredne sezone bi mogao da ode uz još veću ponudu.

Bivši štoper Partizana poštuje to što Fjorentina ima poverenja u njega, ali mora i da gleda prema drugim ponudama. Poznato je da je Milan zainteresovan na njega i da je u kontaktu sa njegovom menadžerskom agencijom.

PROČITAJTE JOŠ: TRENER KOJI JE PODIGAO STANDARDE U SRPSKOM FUDBALU: Vladan Milojević ponovo o Crvenoj zvezdi – ‘Na proslavi titule mi je bilo puno srce, oni su to zaslužili’!

Bleki ima još dve godine u ugovoru, ali potencijalno ‘ne’ Fjorentini za novi ugovor moglo bi da bude loš znak za ljubičaste. I onda bi klub sa Artemio Frankija mogao da odluči da ga proda. Početna cena je, kažu – 35.000.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter