4
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

KAKO ĆE GROBARI REAGOVATI: Partizan rešava goruće pitanje, Miljković ponovo na desnom beku!?

Objavljeno: 12.08.20 u 11:06

Dok navijači čekaju da se pitanje desnog beka reši nadajući se Nikoli Boranijaševiću, u prvi plan je isplivao jedan povratnik.

Crvena zvezda odlučila se da vrati Aleksandra Kataija, kao i Gelora Kangu, Partizan bi mogao istim stopama, te se po pisanju ‘Sportskog žurnala‘ ozbiljno radi na dovođenju desnog beka.

U prvi plan isplivao je Aleksandar Miljković. Nekadašnji igrač Partizana koji je pod ‘dirigentskom palicom’ Aleksandra Stanojevića igrao sa crno-belima u Ligi šampiona.

PROČITAJTE JOŠ: NAVIJAČI SAGLASNI: Atalanta igra sa ‘gnevom u očima i bolom u srcu’

Miljković je slobodan igrač, nakon Partizana nastupao je u Portugaliji, Hrvatskoj, Rusiji, Poljskoj, a poslednji angažman imao je u Jermeniji. Sa crno-belima je osvojio četiri titule i dva kupa.

Njegova defanzivna igra nikada nije dovođena u pitanje, ali je u ofaznivnim zadacima često znao da nervira navijače crno-belih.

FOTO: FK Partizan

0
0

4 Komentara

  1. E JOSNAM ON FALI. OVA
    UPRAVA VEZE NEMA. LOPOVI. SVE BI DZABA, A
    KVALITET ZA TRECI LIGU.
    P. S. DA NESTO VREDI NE BI
    SE VRACAO, AMATERI.

    0
    0
    Odgovori
  2. E jebi ga,sada se vidi da ova uprava radi protiv kluba!!!!!!,svojevremeno smo jedva cekali da ga se resimo ,a sad izgleda daj sta das,samo sa se popuni upraznjena pozicija,idemo ka ambisu lagano a sigurno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter