0
Fudbal

HRVATSKA U SUZAMA: Preminuo šesnaestogodišnji fudbaler!

Objavljeno: 12.08.20 u 13:33

Hrvatski fudbal zavijen je u crno nakon što je danas na sajtu saveza objavljena vest da je tinejdžer preminuo nakon saobraćajne nesreće.

Luka Lucić preminuo je 12. avgusta 2020. godine nakon teške saobraćajne nesreće. Šesnaestogodišnji reprezentativac svoje zemlje rođen je 2003. godine u Nemačkoj te je učestvovao u nekoliko aktivnosti hrvatskih mladih reprezentacija.

Krajem 2019. godine pozvan je na zimski kamp, a u februaru 2020. godine na prijateljskom turniru u Španiji upisao je prve nastupe za hrvatsku U-17 reprezentaciju.

Preminuo je u bolnici 12. avgusta 2020. godine od povreda zadobijenih u tragičnoj nesreći koja se dogodila dan ranije na železničkoj pruzi u blizini Štutgarta.

U ime svih funkcionera Hrvatskog fudbalskog saveza, te posebno u ime selekcije U-17 reprezentacije, Hrvatski savez izražava duboko saučešće njegovoj porodici, prijateljima te saigračima zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Počivaj u miru – piše na sajtu HNS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter