7
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

VULETIĆ TUŽIO ZVEZDU: Crveno-beli ekspresno odgovorili Partizanu – Nas je Zajednica već tužila! (FOTO)

Objavljeno: 11.08.20 u 13:45

Fudbalski klub Partizan pokrenuće Disciplinski postupak protiv Fudbalskog kluba Crvena zvezda i njenog generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Povod za reakciju koju je najavio potpredsednik kluba iz Humske zadužen za pravna pitanja Vladimir Vuletić, bila je tužba prema Partizanu Komesara za takmičenje Aleksandra Pivića.

On je pokrenuo postupak zbog saopštenja crno-belih u kom je, kako je navedeno, vređana Crvena zvezda i njen direktor.

Zbog toga je Vuletić najavio, a ovog utorka i ispunio tu reč, te je tužio Zvezdu i Terzića zbog komentarisanja suđenja.

FOTO: FK Partizan

 

Ova vest izazvala je burnu reakciju u taboru Crvene zvezde. Iz Ljutice Bogdana tvrde da je istog dana kada je pokrenut postupak protiv Partizana, Aleksandar Pivić pokrenuo postupak i protiv Crvene zvezde.

FOTO: FK Crvena zvezda

Iz Ljutice Bogdana dodaju da ovakav potez iz Humske smatraju populističkim.

0
0

7 Komentara

  1. Treba da vas je sramota i jedbe i druge, ovo nista ne pomaze fudbalu u Srbiji, samo pogorsava. Umesto kao vodje 2 najveca kluba u Srbiji, da zajedno radite na tome da poboljsate situaciju za buducnost vi se svadjate non stop, kao neke babe!!!! Cim njie po vasem odma napadate jedni druge, isti ste i jedni i drugi!!! Ostavite se gluposti sedite za stol i lepo se dogovorite kako da poboljsate nasu ligu i nas fudbal!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa super ali o toj tuzbi se cutalo do danas naj bitnije je da se Partizan provlacio kroz medije koje rade u svojstvu Rezima Aleksandra Vucica.
    Sve medije portale treba da bude sramota ako uopste znate sta je to.Ova tuzba nema nikakve veze sa tuzbom ovih.(FSS)
    Ovom tuzbom Partizan kao klub pokrece postupak protiv vas toliko za pismene.
    Milion naslova danas sam procitao o Partizanu sve u sklopu da se uvucemo u neku prljavu rabotu.
    1)Partizan god trosi 9.000.000€ na plate pa koliko trosi Zvezda kada ima kvazi duplo skuplji tim.Tu informaciju necemo dobiti nikada.
    2)Partizan isplatio Zakarica 113.000€,a koliko je Zvezda isplatila Melega,Jurku Friponga itd.
    To su samo neka pitanja.
    3)DugPartizana31.000.000€?Zasto zato sto nama Banke ne otpisuju dugove zato sto mi od Kalabinog transvera od 10.000.000€plus bonusi to je vec prepolovljen dug plus Sadik plus Fica Pa saberite.
    4)Dve LS i LE prihod smecara iznosi do 30.000.000€ Plus Gasprom 4.000.000 plus kredit od postanske stedionice 4.000.000€ Pa debeli kanal za Terzica drzavu i ne racunam to je kao dobar dan.Pisite ako smete o tome postavljajte ta pitanja razvlacite malo i njih.

    0
    0
    Odgovori
    • Jao što si ti informisan i upučen u poslovanje patlidžana. Pa kad ste tako pošteni pričajte o Tole super ligi, o Mateusovoj ispovijesti o vašem poštenju, o vremenu kad su vam sve jake firme u Srbiji morale biti sponzor (naredili Marjanović, Mikelić, Dačić, Ružić, Tadič….), sponzor bio čak i EPS javno preduzeče što je u normalnim državama po automatizmu korupcija, o titulama suda udruženog rada. Tada je sve bilo u redu. Kme, kme, rok, rok, ……

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter