1
Domaći fudbal

KONAČNO – STIGLI PAPIRI IZ LONDONA: Čelsi poslao dokumentaciju za Pantića, više ga ništa ne sprečava da zaigra na Banovom brdu!

Objavljeno: 11.08.20 u 18:24

Danilo Pantić će moći da debituje već sledećg vikenda.

Fudbaler Čukaričkog Danilo Pantić biće registrovan do kraja nedelje za igranje u domaćim takmičenjima, prenosi ‘Sportski žurnal’.

Novo pojačanje ‘Brđana’ još uvek nije imao pravo nastupa, jer se čekala dokumentacija iz Londona. Pošto je stigla, više ne postoji ništa što će sprečiti Pantića da zaigra na Banovom brdu. Mladi vezista je u međuvremenu prošao pripreme, igrao kontrolne utakmice, na jednoj čak dao gol.

PROČITAJTE JOŠ: LETONCI VERUJU U PODUHVAT – ‘NIŠTA NIJE NEMOGUĆE’: RFS objavio motivacioni video pred meč sa Partizanom (VIDEO)

Sjajna vest za trenera Veselinovića je i ta što će za utakmicu narednog kola moći i da računa na Stefana Kovača, koji se oporavio od povrede.

Čukarički je sjajno počeo novu sezonu u Superligi Srbije, na tri utakmice, zabeležio je dve pobede i jedan remi, ali nema sumnje da će bivši vezista Partizana značajno doprineti u njihovoj borbi za vrh tabele.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter