0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DRAGAN DŽAJIĆ: Popović je uzor generacijama

Objavljeno: 11.08.20 u 13:25

Crvena zvezda je danas ostala bez velikog imena svoje istorije Vladice Popovića, čoveka koji je zajedno sa trećom Zvezdinom zvezdom Draganom Džajićem klub iz Ljutice Bogdana popeo na krov sveta.

– Izuzetno mi je žao zbog smrti Vladice Popovića. On je bio moj prvi kapiten kada sam ulazio u tim. Sve vreme druženja sa njim, kako u igračkim tako i u trenerskim danima, bili smo u odličnim odnosima. Popović je pravi primer i kao igrač i kao trener svim generacijama koje su ga poznavale. Izuzetno je bio disciplinovan. Pošten, profesionalac od glave do pete, nikad nije zakasnio na trening. Bio je odgovoran gde god da je igrao, bilo da je to klub ili reprezentacija. Odličan fudbaler, trener i ako bi neko trebao da traži fudbalski primer i uzor to je sigurno Vladica – istakao je Dragan Džajić.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ODBIO SAM PABLA ESKOBARA’: Evo kako je Vladica Popović rekao ‘ne’ čuvenom Kolumbijcu!

Komemoracija u čast Vladice Popovića biće održana u četvrtak 13. avgusta u Medija centru stadiona ‘Rajko Mitić’ od 10 časova, a sahrana na Novom groblju od 12 sati i 30 minuta.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter