0
Evropske lige

FOTO: YouTube

FUDBALSKI SVET JE U ŠOKU: Na pomolu je senzacionalni transfer – francuski velikan dovodi Ronalda!

Objavljeno: 10.08.20 u 18:56

Najbolji fudbaler Juvetusa bi mogao ovog leta da napusti klub iz Torina.

Ukoliko se potvrde glasine da je menadžer Kristijana, Žorže Mendes, u pegovorima oko transfera slavnog Portugalca, as Juventusa bi sledeće sezone mogao biti saigrač sa Nejmarom i Mbapeom.

Spekulacije o odlasku Ronalda u Pariz traju nedeljama unazad, a posle ispadanja Juventusa iz Lige šampiona, intenzivno je počelo da se priča o potencijalnom transferu. Nakon eliminacije iz LŠ, Ronaldo je poslao snažnu poruku saigračima iz Juvea da se vrate još jači sledeće sezone.

Kako piše ‘Le10Sport’, Mendeš sa Leonardom najpre priča o transferu Hamesa Rodrigeza iz Reala, ali francuski medij dodaje da njihove italijanske kolege iz ‘Foot merkata’ naglašavaju da će se tom prilikom dotaći i Kristijana.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOU ZDRAVKA MAMIĆA: Dograbio je mikrofon i sa zastavom Dinama napravio spektakl na svadbi (VIDEO)

Čuveni francuski list, ‘Frans fudbal’ je prošle nedelje tvrdio kako portugalski napadač već bio na korak od PSŽ-a, jer kako kažu, nije zadovoljan u Torinu, ali je transfer propao zbog izbijanja pandemije korona-virusa.

U slučaju da se ovog puta transfer realizuje, navijači francuskog kluba će na ‘Parku Prinčeva’ imati priliku da gledaju ‘tandem snova’, RonaldoNejmarMbape.

Juventus je pre dve godine doveo Ronalda u transferu vrednom 100 miliona evra uz platu od 30 miliona godišnja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter