2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SPORAN GOL: Da li je Zvezda povela iz ofsajda ili nakon prekršaja?! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.20 u 19:30

Crvena zvezda povela je u Šapcu protiv Mačve golom Krstovića u 24. minutu.

Međutim, deluje da je pogodak napadača Crvene zvezde je sporan.

On je posle dodavanja Kataija imao jedan ‘rvački’ duel sa defanzivcem Mačve i domaća ekipa tražila je faul.

Takođe, deluje kao da je bio i ofsajd, s obzirom da se na snimku videlo da je Krstović ispred poslednjeg defanzivca Mačve.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iT1OkJK-2tg&feature=emb_title

 

 

Da li je sporan pogodak Krstovića?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. kurtizana (komsinica) u strasnim dugovima uprkos velikoj lovi u 2 godine od lige sampiona i dalje sipa ogromne pare na pojacanja. to su cinjenice, isto tako su cinjenice da je gotovo svaki prvi gol kurtizane na utakmici je neregularan, a sa druge strane fudbalske velicine poput macve ,pazara itd. ali nista se ne brinite zaludjeni navijaci kurtizane dovece ce vama i naciji razroki radojicic objasniti : (kako se prelivaju boje. nije postajavala namera da igrac kurtizane bude u ofsajdu, slobodno sudijsko uverenje nekih obradovica,santraca itd.) ali za svaki slucaj da kurtizana i ove godine bude sampion mazda nebi lose bilo oduzati koji bod PARTIZANU.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo mora se linija povući od Krstovi a do odbrambenog Mačve koji stoji desno ,drugo treba vidjeti da li je start kapitena Mačve bio za zuti crveni ili karton nije trebao,treće penal nad Benomigrac mu starta na članak noge.Sobzirom da smo imali slučaj kad igrač slučajno stane igraču na nogu penal se sudio a svi su tvrdili penal.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter