0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: Ovo je pravi mentalitet!

Objavljeno: 09.08.20 u 21:55

Savladali su fudbaleri Crvene zvezde ekipu Mačve rezultatom 3:0 u okviru 3. kola Superlige Srbije, a posle meča svojim pulenima na igri i zalaganju čestitao je Dejan Stanković.

– Dobra utakmica za nas po veoma teškom terenu. Dočekao nas je motivisan protivnik, ali nismo odustajali. Kako je prolazimo vreme, bili smo sve bolji, a mogli smo i gol više da postignemo. Ipak, najbitnije je da ulazimo u šanse i da stojimo dobro na terenu. Bilo je grešaka i to direktnih u prvom poluvremenu, ali nemam šta da zamerim igračima. Svaka im čast za svaki minut na terenu. Ovo je pravi mentalitet – počeo je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: STANKOVIĆ NA IVICI SUZA: Trener crveno-belih obukao dres Majkla Odža, a evo šta je rekao o tragično preminulom košarkašu! (FOTO)

Istakli su se danas igrači Zvezde, mrežu rivala pogodili su Krstović i Nikolić, a i Vulić je fenomenalnim golom zaokružio pobedu.

– Mladi igrači moraju da znaju da je svaka utakmica za njih kao praznik. Treba da izgaraju na terenu i da se bore za dres Crvene zvezde. Čestitam Krstoviću i Nikoliću na golovima, ali i Vuliću koji bi mogao ponovo da osvoji sat za najlepši gol kola.

PROČITAJTE JOŠ: NIKOLA KRSTOVIĆ: Ostvarila mi se velika želja!

Košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo je juče iznenada preminuo na individualnom treningu, a Dejan Stanković je izjavu dao noseći njegov dres.

Neka mu je večna slava. Misli su mi usmerene ka njemu, njegovim saigračima, prijateljima, porodici i svima onima koji su ga voleli – rekao je Stanković. 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter