0
Fudbal

FOTO: ASCOLI CALCIO 1898

‘VEČITI’ DERBI U HUMSKOJ, ALI NA ŠLJACI: Nikola Ninković igrao tenis protiv legende Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 07.08.20 u 22:22

Fudbalsku pauzu na Apeninima, ofanzivni vezista Askolija Nikola Ninković provodi u Beogradu, gde se odmara i čeka nastavak sezone.

Nekadašnji fudbaler crno-belih sa pratiocima na Instagramu je podelio fotografiju sa današnjeg meča, a sada druge strane mreže našao se legendarni fudbaler Mančester junajteda i crveno-belih Nemanja Vidić.

 

FOTO: Instagram/printscreen

Svojevremeno jedan od najboljih evropskih defanzivaca, tokom penzionerskih dana pokazuje da je podjednako vešt i kada je tenis u pitanju.

Rivali nekadašnjem Zvezdinom kapitenu na terenima u Humskoj često su bivši asovi Partizana, Gordan Petrić, Zoran Mirković i Ivan Tomić, a sada i popularni ‘Džigi’.

Podsetimo, Ninković je crno-beli dres nosio u periodu od 2011. do 2016. godine, kada je odigrao 81 meč i postigao 13. golova. Od tada karijeru gradi u Italiji, gde je pre Askolija nastupao za Đenovu, Kjevo i Empoli, a prošao je i sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije.

Sa druge strane, Vidić bi uskoro trebalo da uplovi u trenerske vode i preuzme neki od mlađih timova Mančester junajteda.

 

FOTO: ASCOLI CALCIO 1898

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter