0
Košarka

FOTO: Sacramento Kings

SRPSKI AS POSLE MEČA KARIJERE: Bogdan objasnio šta je bio problem u prošloj utakmici!

Objavljeno: 07.08.20 u 12:56

Bogdan je predvodio Sakramento do pobede nad Pelikansima, a naš as je brojao do čak 35 poena.

Srpski košarkaš iz Sakramento Kingsa, Bogdan Bogdanović kaže da apsolutno ništa nije promenio u svojoj rutini pred utakmicu protiv Nju Orleans Pelikansa u odnosu na ostale mečeve.

– To može da se desi svakome, ja sam samo možda mentalno bio više fokusiran. Loša noć mi je stvorila pritisak, ali kada pritiska ima, dobro reagujem. Uvek moram to da imam na umu – rekao je Bogdan posle meča sa Nju Orleansom.

Uz to se našalio i da je morao da se pokaže sada pred nacionalnom publikom, dok čitava Amerika prati svaki korak Pelikansa zbog Zajona Vilijamsona.

– Moj stil igranja je da pobedimo utakmicu. Svi to znaju i o tome ne moram da pričam. Sa malo više strpljenja i boljim odlukama koje smo donosili danas, to nas dovodi u bolju poziciju da do pobede i dođemo – kaže Bogdanović.

PROČITAJTE JOŠ: DALJE NEĆEŠ MOĆI – SMEČ OD KOGA JOŠ UVEK ODJEKUJE DIZNILEND: Bjelica brutalnom ‘rampom’ ponizio najboljeg igrača Nju Orleansa! (VIDEO)

U ovom momentu Sakramento visi za plej-of, ali ima je ovaj trijumf podgrejao nade da mogu da obezbede barem još četiri meča sa Los Andeles Lejkersima.

FOTO: Sacramento Kings

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter