0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / Igokea / Nenad Vuruna

ŠTA SE DEŠAVA SA SRPSKIM CENTROM: Slučaj kakav nismo imali – Gagić dva puta u istom prelaznom roku dobio otkaz od istog kluba!

Objavljeno: 06.08.20 u 16:53

Ovo još uvek nije viđeno u srpskoj košarci.

Nekadašnji centar Partizana, Đorđe Gagić, u toku jednog leta dva puta je dobio otkaz od istog kluba. Igokea je umesto njega na ‘petici’ dovela Nikolu Jovanovića, koji je iz Zvezde poslat na pozajmicu.

Gagić je na kraju prošle sezone dobio otkaz, a umesto njega u Igokeu je stigao Dragan Apić. Tek što je zadužio opremu, Apiću je stigla ponuda iz Budućnosti, pa se on brzopotezno preselio u Podgoricu. Pošto u Laktašima nisu imali rešenje, ponovo su pozvali Gagića koji je došao na pripreme, ali fizička spremnost ga je koštala otkaza.

– Želimo da vas obavestimo da smo prekinuli saradnju sa košarkašem Đorđem Gagićem. Razlog je nedovoljna fizička pripremljenosti igrača s kojom je došao na pripreme. Procene su naše medicinske ekipe i kondicionih trenera je da Gagić u ovom trenutku nije fizički spreman da podnese treninge sa maksimalnim opterećenjem i ne može biti spreman za prve utakmice, te smo se odluči na sporazumni prekid saradnje. Gagić je svestan situacije i da fizičko opterećenje može dovesti do ozbiljne povrede, te je prihvatio ovu odluku. Đorđu želimo mnogo sreće u nastavku karijere – navodi se na sajtu kluba.

Novi igrač tima Dragana Bajića, Nikola Jovanović, prošao je mlađe selekcije crveno-belih, proveo je i jednu sezonu u Partizanu, a košarkaški se školovao još u Sjedinjenim Američkim Državama.

FOTO: ABA liga / Igokea / Nenad Vuruna

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter