0
Evropske lige

SRPSKI DEFANZIVAC PRED TRANSFEROM KARIJERE: Bivši trener Partizana dovodi pojačanje koje je bilo na meti ‘večitih’, čeka ga plata od pola miliona evra!

Objavljeno: 06.08.20 u 19:34

Srski defanzivac je pred transferom karijere.

Nakon što je italijanska Peruđa odlučila da raskine ugovor sa njim, Slobodan Rajković je ponovo slobodan igrač.

Iskuni defanzivac je pred transferom karijere, kako prenose ruski mediji, Rajković je uz još jednog novajliju Vitalija Lisakoviča (Šahtjor Soligorsk), prošao lekarske preglede u moskovskom klubu, te da je samo pitanje vremena kada će potpisati ugovor.

Prema istom izvoru, Rajković je dogovorio jednogodišnju saradnju sa Spartakom iz Moskve, uz platu od 500.000 evra. On u redove Moskovljana dolazi na insistiranje srpskog trenera Marka Nikolića.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI OVO ZNAČI SAMO JEDNO: ‘Bomba’ na pomolu, Zvezdan Terzić i Bane Ivanović uslikani na sastanku! (FOTO)

Ipak, nisu svi optimisti po pitanju izbora srpskog stručnjaka, bivši direktor Lokomotive Ilja Gerkus kaže da klub sa njim pravi ozbiljan rizik.

– Smešno mi je što žele da dovedu Rajkovića, dečko je poslednje dve sezone igrao u Seriji B i, da budemo iskreni, nije briljirao. Sumnjam da će Lokomotiva da angažuje takvog igrača – kaže Gerkus.

Slobodan Rajković ponikao je OFK Beogradu, odakle je prešao u Čelsi za 5.200.000 evra. Kasnije je 2011. prodat u Hamburg za 2.000.000 evra. Igrao je i za PSV, Tvente, Vitese, Palermo, Darmštat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter