0
AdmiralBet ABA Liga

SJAJNA VEST ZA NAVIJAČE CRNO-BELIH: Ljubimac Grobara se vratio u Partizan, ali ne oblači dres – ovog puta na drugačijem zadatku!

Objavljeno: 06.08.20 u 17:47

Milan Mačvan se vratio u Partizan.

Bivši košarkaš crno-belih dobio je novu funkciju u klubu iz Humske, biće savetnik predsednika Ostoje Mijailovića.

Na kraju prošle sezone, Mačvan je završio igračku karijeru, a sada, najveću pažnju posvetiće radu sa mlađim selekcijama.

– Veoma mi je drago što sam ponovo u Partizanu, sada na novoj funkciji. Želeo bih da se zahvalim klubu na ukazanom poverenju i šansi da praktično odmah nakon završetka igračke karijere počnem sa radom. To je u današnje vreme retko, ali verujem da ću svoje iskustvo iz igračkih dana nadograditi obavljajući ovu funkciju i da će moja posvećenost i zalaganje doneti nešto dobro Partizanu – poručio je bivši košarkaš Partizana.

Mačvan je dva puta u karijeri nosio dres Partizana, u sezoni 2011/12. i 2014/15. Tokom karijere igrao je još za FMP, Hemofarm, Makabi Tel Aviv, Galatasaraj, Armani, Bajern i Alvark Tokio. Sa reprezentacijom Srbije osvajao je srebra na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i Evropskim prvenstvima u Poljskoj i Turskoj.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter