4
Košarka

FOTO: Youtube/screenshot

KRUPAN ‘REZ’ U SAKRAMENTU: Kingsi se odriču Divca, Srbin plaća ceh za loše rezultate!

Objavljeno: 06.08.20 u 16:00

Vlade Divac je na udaru javnosti i lako bi moglo da se desi da po okončanju sezone ne bude više generalni menadžer kluba iz glavnog grada Kalifornije.

Novinar Brajant Vest, koji piše za portal kingsherald.com. ističe da je Divac uvek bio jedan od njegovih omiljenih igrača Kingsa, ali i da bi ga cenio više ukoliko bi priznao istinu – da on nije čovek koji može da vodi obnovu tima.

– Šanse za uspeh obnove tima su verovatno okončane 21. juna 2018. godine kada su Divac i kompanija odabrali bilo koga umesto Luke Dončića. Biće beskrajna, besmislena rasprava o tome koliko bi MVP kandidat bio dobar u Sakramentu i to je istina jer bez iskusnog, elitnog trenera poput Rika Karlajla, Luka verovatno ne bi tako brzo dostigao vrhunac. Navijači mogu da govore o tome da li bi se on uklopio sa Foksom, ali ne postoji logičan argument da generalni menadžer propusti priliku da uzme igrača takvog potencijala – navodi novinar.

On se zahvalio Divcu na svemu, a smatra da je vreme za odlazak Srbina.

Vlade je dobar čovek kome ne treba ništa više od pobede u Sakramentu. Mi smo ga već voleli, čak i pre ovoga i uvek će biti jedan od najvoljenijih Kingsa, ali bismo ga još više voleli da je priznao istinu. Hvala Vlade za sve uspomene, vreme je za rastanak – zaključio je Vest.

0
0

4 Komentara

  1. Covek koji se odrekao jednog Luke Doncica apsolutno ne moze vise nista raditi u svetu kosarke ! Kada je postao predsednik Partizana onda je ladno ko spricer postavio svog brata da vodi klub, ej bre, ne Slogu, Metalac ili Tamis vec jedan KKP eto kako covek gleda i kako misli da moze funkcionisati jedan sportski kolektiv u Srbiji jer on se zove Vlade Divaca. Isto tako je dobio funkciju u Sakramentu zahvaljujuci zaslugama iz uspesnog igrackog perioda a onda je ,jednostavno isplovila na povrsinu njegova totalna nemoc i neznanje coveka funkcionera u odelu i kravati.Uvek sam se uzasavao postavljanjem uspesnih sportista na visokim funkcijama u nasem sportu a da se bukvakno nisu znali normalno ni potpisati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa bio je vec sa Danilovicem u upravi. Oterali ste ih motkama, valjda zbog nekih zloupotreba. A Doncica nije potpisao jer nije hteo kombinaciju i da mu vrti deo para od ugovora. A sa Djordjevicem i Bogdanovicem je bilo lako. Djordjevic ga forsira i dize cenu, na ustrb uspeha reprezentacije, potpise nenormalno veliki ugovor za rukija i izdele kintu. Prosto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter