Vaso ‘Psihopat’ Bakočević je jedan od najpopularnijih MMA boraca u regionu. Svaka njegova borba izaziva veliku pažnju medija, jer uvek napravi ‘štimung’ prozivanjima i čarkama, pa čak i fizičkim okršajima pred samu borbu.

Tako je bilo i z Zagrebu, gde je na kraju poražen od Ivice ‘Terora’ Truščeka. Vaso je pre borbe pokušao da se obračuna s njim, da bi i tokom same borbe pokazivao srednji prst kameri dok ga je protivnik udarao u parteru.


Malo ko je znao da je Bakočević počeo karijeru kao fudbaler, a on je ispričao te svoje početke kada je igrao za OFK Beograd i Zvezdaru.

– Trenirao sam uporedo fudbal i karate, ali ništa ozbiljno i hteo sam da se bavim fudbalom baš aktivno i sa 16 godina sam dobio ponudu OFK Beograda da dođem u Beograd da igram fudbal. Tad je OFK bio ozbiljan i u prvoj ligi. Ali i u Beogradu u školi sam počeo da pravim probleme i rekao sam roditeljima da bolje da batalim i da se fokusiram na sport, pa sam završio školu vanredno – opisao je Bakočević, a zatim ispričao i kako je dobio zabranu nakon što je nokautirao jednog protivničkog igrača.

– Igrao sam fudbal, ali sam i tu počeo da pravim probleme. Dok sam igrao za Zvezdaru pretukao sam jednog protivničkog igrača. Dan danas čuvam isečak iz novina. On je bio levi bek, ja desni, stalno smo se mimiolazili, dobacivali jedan drugom, udarali se laktovima i kada je bio neki korner, meni “pala klapna” nokautiram ga i prebijem, dobijem zabranu igranja. Posle toga pravim još jedan skandal, završavam u zatvoru, pravim totalnu katastrofu od svog života, bio sam samo mesec dana, sreća roditelji su me izvukli, da nije bilo roditelja sada ne bih sedeo sa vama – ‘otvorio’ se Bakočević, koji ističe da mu je MMA spasio život.

– I onda sam rekao, roditelji su dali za mene život, ja da budem ološ i kriminalac, to je totalna katastrofa… I onda sam sasvim slučajno pronašao MMA, posle prvog treninga se zaljubio, posle šest meseci odradio profi meč i za 10 godina sam nabio 60 mečeva, što je za ove prostore stvarno nenormalno. To mi je ušlo u krv i spasilo život, jer od mene ništa pametno ne bi ispalo – zaključio je on.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lebron u novom dresu Liverpula i šorcu Srbije! 👍❤️ #Liverpool #LebronJames #NBA #LaLakers #Nike

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Youtube/printscreen