10
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Savo Milošević želeo da ode, biće značajnih promena u igračkom kadru!

Objavljeno: 06.08.20 u 14:05

Partizan je danas održao sednicu Odbora za hitna pitanja, a jedna od tema bila je i budućnost Save Miloševića.

Juče je nakon poraza Partizana 3:2 od Novog Pazara Savo Milošević bio razočaran. Između ostalog rekao je ‘da ovako više ne može’.

Razočaran sam nekim stvarima. Iako bude… Ako budem nastavio ovo da radim, moraće stvari da se menjaju iz korena. Ovo je razočaravajuće i tužno od nekih igrača. Uvek sam preuzimao sve na sebe, tako ću i ovog puta.

Upitan da li njegova prethodna izjava znači da dovodi u pitanje i svoj ostanak na klupi, Milošević je rekao…

– Moram da sumnjam u samog sebe pre svega, ovo nije nivo Partizana i ne sme da bude nivo Partizana. Čestitam Pazaru, naravno – rekao je Milošević.

Milošević je izrazio spremnost da napusti klub i preuzme odgovornost za poraz, ali je Izvršni odbor crno-belih stao iza mladog trenera, njemu je ukazano puno poverenje Uprave, a najavljeno je da će biti promena u igračkom kadru.

Nema sumnje da će nakon tihog početka prelaznog roka, u narednim nedeljama biti radno u Humskoj.

Podsetimo, Partizan je u 1. kolu Superlige slavio protiv Napretka u Kruševcu 3:1, ali je u Novom Pazaru četa Save Miloševića poražena 3:2 nakon nekoliko preokreta.

FOTO: FK Partizan 

 

0
0

10 Komentara

  1. Potpuno ste u pravu gospodine, ako ste videli djuku poslanika sa zvezdinim znakom na maski u poslanickoj klupi onda Vam je sve jasno dok oni vode drzavu , zna se ko ce biti prvak Srbije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije Savo kriv kada uprava drze kljuc od sefa i ne dozvoljava dovodjenje pravih pojacanja jer kostaju. Ne mozes u srpskom fudbalu sa ovim timom protiv FSSCZ i sudija vec moras da igras tako i sve da rokas po pet – sest razlike ako mislis da osvojis titulu ali kako kada ti u timu igraju Vitas, Miletic, Ostojic, Scekic a desnog beka nemas vec cetri godine. Markec samo sto se vratio a vec je na bolovanju, Natko na visokom nivou ne moze da igra vise ud 35 minuta, Suma i ovi ostali u napadu ne znaju sta znaci presing i igra u dva pravca. Sadik ako nam se povredi nemamo nikoga drugog ko bi mogao da ga zameni u spicu, Asano toplo – hladno,mada vise hladno, Stevanovic i ostala decurlija protiv siledzijskog fudbala po nasim oranicama nemaju sta da traze. Ima istine kada Savo kaze da nam je lakse igrati u Evropi nego u nasoj ligi.Miki Sulejmani je zavrsio misiju u Jang Bojsu i slobodan je igrac, da li ga je iko iz Partizana kontaktirao !?

    0
    0
    Odgovori
  3. Svi komentari su potpuno na mjestu.Osnovni krivac za sve je Vučećić jedan hoštapler ,političar, koji je naučio da radi po direktivi,a ko mu se suprostavi, taj ne može opstati.Ko bi pustio Bogosavca, koji je za tri klase bolji od Miletića.Ovdje pod hitno treba maći Miletića i Ostojića.Centarhalfove je lako pronaći.Osnovno je dovesti prednjeg veznog, jer to je glavni nedostatak ove ekipe.

    0
    0
    Odgovori
  4. savo pre dve tri nedeje rece da partizan ima formiran tim, ne trebaju nova pojacanja, to je prednost nasa itd. i onda i sada sam video da to nije istina, ja video totani laik i fudbalski amater. savo treba da istrajes u ideji da das ostavku, jer si napravio previd mnogo velik, kardinalan jer ti moj druze nemas ni pola tima. nemoj da te tesi sto ti uprava nije dala da odes, jer shvataju da tvojim odlaskom oni ostaju na vetrometini. savo ti nastavi dovoditi stopere dok ih ne nakupis 10 komada. MENE KAO GROBARA SA 55 g. DUGIM NAVIJACKIM STAZOM BRINE NESTO SASVIM DRUGO . KAKO NAVIJACI KOJI MOGU DA RESE KAPOTANE STVARI NE VIDE DA JE NASA UPRAVA POD DIREKTNOM INGERENCIJOM VUCICA ALEKSANDRA. SA STRATEGIJOM ( VAMA VUCELIC VAZURA I VULETIC DZEPOVI CE BITI PUNI PARA, PARTIZAN CE BITI DRGI, OSVAJACETE KUP I IGRAJTE U EVROPI KOLIKO MOZETE DOBRO, ALI PRVAK SRBIJE SE ZNA. TO JE ZVEZDA. I NASA UPRAVA NEMA NISTA PROTIV. DA SAM U PRAVU MOGU VAM NABRAJATI U SLEDECIH 2O REDOVA. NASOJ UPRAVI GROBARI MOJI UOPSTE NIJE PRIORITET TITULA, NEGO STATU KVO STANJE, AJMO PRODATO SADIKA, STEVANOVICA SUMU GURNUTI KES U DZEPOVE A NEK IGRAJU COLIC, DENIS NEKI LALATOVIC I STRASNI BOJIC. I TAKO REDOM GODINU PO GODINU. AV IH TAPSE PO RAMENU, ONI STAVILI PENGE U DZEP, TRENER AMATER , A ARMIJA GOBARA NISTA SPAVA LI SPAVA, MI NESTO MALO SVESNIJI CEMO GRICKATI NOKTE I NERVIRATI SE. TO JE SLIKA O PARTIZANU ZADNJIH 1OOO DANA.

    0
    0
    Odgovori
    • Nešto si u pravu, nešto naravno nalupetao jer ti pričaš za te iste igrače da su za evropu?! I naravno neizbežno stvar je kako su svi protiv vas, av, sns i ostale budalaštine!Prvo da li si toliko lajao i kada ste uz pomoć Toleta uzeli 6 titula? Tad niko nije smetao čak naprotiv, na stadionu jugoslovenske narodne armije se viorio barjak ALKATOLE! (ne na tribini već dole pored pehara)… Naravno tad je sve bilo u redu!? Kad pročitam ovako nešto i to od lika koji ima oko 6 banke, očigledno je druže da nisi sav svoj, da te ubiše kompleksi samo tako… Pozdrav sa severa i smišljaj sl. teorije zavere! Hhahahaahhahaa

      0
      0
      Odgovori
  5. Ova ekipa je dobra za evropu ako hocemo da nam ekipe prezimljavaju u evropi treba nesto uraditi da ekipe neigraju kukavicki .
    Naprimer da bude 10 ekipa u super ligi od koih 4 ispada

    0
    0
    Odgovori
  6. Prelepa vest za navijace CZ, ostaje Savo…ali ostaju i Vucela, Vuletic i drugi…znaci nova titula je u Ljutice Bogdana!

    0
    0
    Odgovori
    • Da,VAZURA VUCELIC SU
      NAJVECA ZVEZDINA
      POJACANJA. DO OVI VODE
      PARTIZAN ZA ZVEZDU NEMA
      ZIME. JOS JEDNA TITULA.
      P. S. VAZURA CUVA SAVU, A
      TIME CUVA SVOJU FOTELJU.
      OJADISE NAS PARTIZAN.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter