0
Tiket dana

TOP BET TIKET DANA: Za sredu imamo zanimljivu ponudu, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 05.08.20 u 13:26

U sredu nas očekuju zanimljivi parovi, a zajedno sa našim partnerom TOP BET donosimo vam tiket dana.

NOVI PAZAR – PARTIZAN X2&2-5

Počela je nova sezona, a crno-beli su u prošlom kolu uspeli da upišu 3 boda. Smatramo da će i danas Partizan uspeti da trijumfuje, uz dosta golova.

MOLDE – START 1

U pet zadnjih utakmica domačin ima 3-0-2 gol razliku 15:6, a gostujuča ekipa 1-3-1. Molde je u solidnoj formi, i favorit je u svakom smislu, nadamo se da nas neće razočarati.

HAMARBI – FALKENBERGS I1-3&II1-3

Gosti u poslednja tri meča nijednom nisu pobedili Hamarbi. Obe ekipe mnogo postižu, ali i primaju golova, nadamo se da će tako biti i večeras.

MANČESTER JUNAJTED – LASK 3+

Liga Evrope se nastavlja, i ovo je jedna od zanimljivijih utakmica danas. ‘Đavoli’ su posao završili još u prvoj utakmici, ali očekujemo da danas neće posustati.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI NIŠ 1&2-5

Jedni i drugi su na startu sezone pobedili kod kuće sa ubedljivih 3:0. Nišlije će pokušati da isprave greške iz prošle sezone kada nisu izborili plasman u Ligu Evrope. Od crveno-belih se uvek očekuje pobeda u našem takmičenju, pa tako i večeras.

Ukupna kvota 8.91 – kvote obezbedio naš beting partner Top Bet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter