8
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ – RAZOČARAN SAM: Ovo je tužno i ružno! Da li je trener crno-belih ovom izjavom najavio odlazak iz Partizana…?!

Objavljeno: 05.08.20 u 20:17

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju ekipi Novog Pazara sa 3:2.

Bilo je dosta uzbuđenja na ovom meču, poveli su gostujući fudbaleri, Partizan je preokrenuo u drugom poluvvremenu, na kraju je domaćin smogao snage da protiv crno-belih preokrene i upiše prvu pobedu u sezoni.

– Razočaran sam nekim stvarima. Iako bude… Ako budem nastavio ovo da radim, moraće stvari da se menjaju iz korena. Ovo je razočaravajuće i tužno od nekih igrača. Uvek sam preuzimao sve na sebe, tako ću i ovog puta.

Upitan da li njegova prethodna izjava znači da dovodi u pitanje i svoj ostanak na klupi, Milošević je rekao…

Moram da sumnjam u samog sebe pre svega, ovo nije nivo Partizana i ne sme da bude nivo Partizana. Čestitam Pazaru, naravno – rekao je Milošević.

FOTO: FK Partizan 

0
0

8 Komentara

  1. Prošle godine su ti isti igrači igrali dobro,a sada ništa ne valjaju.Čija je to zasluga,igrača ili trenera?.Kako je pripremljena ekipa?Nema Đuričića,koji je trenirao ekipu,doveden Ćurčić da pomogne defanzivu.Sada nemamo ni ofanzivu, ni defanzivu.Veliki promašaj uprave !Da promenimo celu ekipu,bi će isto.VRAĆAJTE ĐURIČIĆA POD HITNO

    0
    0
    Odgovori
  2. Idemo,bez dramešta odmah dramatate,ostavke i te gluposti, tek je početak.Uprava je nedprasla za velike stvari i za veliki klub. Kriva je za ponižavajući raspored i poniženja koja im ser ira telekomska televizija,a to je sve Zvezdino maslo. Vazura napolje,Vučelić takodje. Na čelo klubaŽeljka Pantica i Kežmana.

    0
    0
    Odgovori
  3. Očigledno je da je ovaj sastav igrački limitiran,to su videli svi treneri i igraju klasičan bunker protiv Partizana,izlaze visoko puštaju štopere da vode igru i ostavljaju Uroševića i Miletiča da bezbroj puta šalju bezopasne centaršuteve,čeka se trenutak za kontru jer spori i tromi Ostojić i Vitas ne mogu ispratiti iole bržeg napadača,protiv ovakve postavke Partizan nema rešenje,ni prošle godine a očigledno ni ove,to svi vide osim trenera Miloševića i „pisača saopštenja“ iz uprave.Umesto da se igra sa dva klasična špica, tvrdoglavo se insistira na dva krila brzanca koji u sitemu bunkera postaju beskorisna,dobre igre sa ovom postavkom tima Partizan je prošle godine imao protiv jačih timova koji nisu igrali bunker pa su ti brzanci dolazili do izražaja,i posle svega šta reći,nedorastao trener,nesposobna uprava i na žalost ali već posle dva kola očigledno je da će Zvezda i ove godine biti prvak

    0
    0
    Odgovori
  4. SAVO , TREBAO SI RANIJE
    OTICI. ODMAH POSLE
    AZ ALKMAR. SAMO TI MOZES DA TAKVU UTAKMICU IZGUBIS. VREME
    PROLAZI, A MI SVE SLABIJI.
    MORE JADNI !!!ODLAZI
    I VAZURU POVEDI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter