0
Domaći fudbal

DOBRA VEST ZA NAVIJAČE VOŽDOVCA: Bivši kapiten Nice i naredne sezone ostaje ‘zmaj’!

Objavljeno: 05.08.20 u 11:19

Vest koja će ovog kišnog jutra obradovati sve navijače Voždovca jeste da će Nemanja Pejčinović i naredne sezone nositi dres Voždovca.

Prekid prvenstva zbog Korone sprečio je Pejčinovića da se početkom prolećnog dela protekle sezone pokaže koliko će značiti Voždovcu, ali nije propustio da to uradi po nastavku prvenstva kada je u četiri meča Voždovac ostvario skor do 3 pobede i jednog remija.

PROČITAJTE JOŠ: DIMITROV I MEDVEDEV NAPRAVILI HAOS: Policija jurila tenisere po Monaku, a evo i zbog čega!

Pejčinović je na terenu pokazivao stabilnost i autoritet koji ga krasi nakon bogate internacionalne karijere u kojoj je nastupao za Hertu, bio kapiten Nice tokom četiri godine i branio boje Lokomotive iz Moskve i reprezentacije Srbije.

Može da imponuje i Voždovcu što igrač kalibra Nemanje Pejčinovića prepoznaje u klubu iz Zaplanjske ulice sredinu u kojoj bi trebao da igra i pored inostranih ponuda koje igraču njegove biografije i kalibra ne manjkaju.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter