0
Domaći fudbal

FOTO: Vojvodina

MRKAIĆ: Nadamo se prvoj pobedi!

Objavljeno: 04.08.20 u 09:44

U drugom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Čukaričkog na ‘Karađorđu’. Posle remija protiv TSC-a u prvom kolu, Vošu očekuje meč protiv još jednog od pretendenata za plasman na evropsku scenu naredne sezone, te je sigurno da crveno-belima neće biti lako da dođu do pobede.

Prema rečima napadača Momčila Mrkaića, koji je protiv TSC-a postigao svoj prvi gol ove sezone, „stara dama“ je do trijumfa mogla da dođe već na utakmici u Senti.

Osvojili smo bod, iako smo uspeli da preokrenemo rezultat posle onog čudnog penala za domaćina. Uložili smo mnogo truda i napora kako bismo anulirali njihovu prednost i okrenuli meč u našu korist, te mislim da smo zaslužili da pobedimo. Međutim, šta je, tu je. Zaboravljamo taj meč i idemo dalje – kaže Mrkaić.

Ništa lakši zadatak Voša neće imati ni protiv Čukaričkog.

– Sigurno je da nas očekuje još jedna teška i tvrda utakmica. Čukarički ima dobre igrače, dobro igraju i dobro su započeli sezonu. Međutim, igra se na našem terenu i nadam se da ćemo, kako vreme odmiče, sve više i više podizati našu formu. Samim tim, verujemo da možemo do prve pobede ove sezone – ističe Mrkaić.

Usled situacije sa korona virusom, utakmica će se igrati bez prisustva gledalaca.

To što nema publike utiče na svaku ekipu koja igra kod kuće, jer svako je navikao da ima podršku sa tribina. Međutim, ovakvo stanje traje već neko vreme i mogu reći da smo se praktično već i navikli na to. Skoncentrisani smo na teren i ono što šef zahteva od nas, a najbitnije je to da osvojimo tri boda – rekao je Mrkaić.

U odnosu na meč protiv TSC-a, Vojvodina će biti jača za Vladimira Kovačevića i Novicu Maksimovića, za koje su stigli svi potrebni papiri, te će obojica konkurisati za sastav tima. Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog igra se sutra od 21 čas na „Karađorđu“, uz direktan prenos na drugom kanalu televizije Arena sport.

FOTO: FK Vojvodina 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter