0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

POGLED U BUDUĆNOST: Voždovac promovisao Lainovića u prvi tim

Objavljeno: 03.08.20 u 14:40

FK Voždovac nastavlja sa promocijom svojih omladinaca u prvi tim, te je u ponedeljak na ‘Krovu’ profesionalni ugovor sa klubom potpisao i Nikola Lainović.

Lainović je rođen 2001. godine i igra na poziciji krila. Odlikuje ga velika brzina i sjajan dribling, i po mišljenju rukovodstva kluba on je rešenje na koje će se Voždovac osloniti u budućnosti.

– Presrećan sam zbog ukazane prilike, ovo je ostvarenje moga sna. Nadam se da ću opravdati očekivanja kluba i stručnog štaba, ali takođe i moja očekivanja. Želim da igram na visokom nivou i daću sve od sebe na svakom treningu kako bih napredovao i iskoristio priliku koja mi se pruža. Čast je biti deo Voždovca koji je najbolja sredina za mladog igrača i misli da ću uz starije fudbalere u prvom timu postati samo još bolji – izjavio je Lainović.

PROČITAJTE JOŠ: OD STARTA SILOVITO: Zvezdini biseri ostvarili maksimalan učinak

On je tako postao čak sedmi fudbaler koji je protekle godine nastupao u omladinskom sastavu Voždovca, a  koji je ove godine pridodat prvom timu. Pre njega seniorima su se pridružili Georgi Bratuhin, Dragan Stoisavljević, Rastko Đorđević, Pavle Radulović, Vasilije Mijailović i Edin Ajdinović.

Sve ovo pokazuje da Voždovac u narednom periodu želi da nastavi da poklanja poverenje polaznicima svoje omladinske škole i nastavi pozitivan trend koji je započeo prethodnih godina.

 

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter