0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAPADAČ CRVENO-BELIH O STARTU SEZONE: Tomane – ‘Zadovoljan sam, ali uvek može bolje’!

Objavljeno: 03.08.20 u 17:15

Napadač crveno-belih, Antonio Tomane, rekao je da će njegova ekipa iz meča u meč biti ubedljivija i veruje da će i njegova igra biti bolja.

Crvena zvezda je sjajno ušla u novu sezonu, savladali su Novi Pazar rezultatom 3:0, a jedan do zapaženijih na terenu bio je Antonio Tomane, koji je odbrani Pazaraca pravio velike probleme.

– Bilo je veoma važno da trijumfujemo na otvaranju prvenstva. Prva takmičarska utakmica posle priprema je uvek specifična, često se dešavaju iznenađenja, ali smo i više nego ozbiljno pristupili duelu i nismo ostvarili prostora za neželjen rezultat. Smatram da ćemo iz meča u meč delovati sve sigurnije i ubedljivije – rekao je Tomane za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠOD STARTA SILOVITO: Zvezdini biseri ostvarili maksimalan učinak

Tomane je zadovoljan svojim nastupom, ali veruje da će biti još bolje.

– Mislim da sam dobro odigrao, ali naravno da uvek može bolje. Bitno je da je čitav tim bio na nivou i to posle zaista teških priprema. Nije bilo lako da iz onakvog rada kakav smo imali na Divičibarama i u Staroj Pazovi uđemo u meč, istrčimo kvalitetno i na posletku trijumfujemo, međutim, to je ono što krasi velike timove. Ekipno smo bili odlični, verujem da sam doprineo tome, a golovi će doći.

Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu Super lige Srbije dočekuju Radnički iz Niša.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter