0
Evropske lige

FOTO: FSS

VELIKI ISKORAK U KARIJERI ZA SRPKOG REPREZENTATIVCA: ‘Zlatni orlić’ sve bliži bivšem šampionu Evrope!

Objavljeno: 02.08.20 u 14:19

Transfer karijere za srpskog fudbalera?

Mijat Gaćinović već pet godina nastupa za Ajntraht iz Frankfurta, a izgleda da je konačno došlo vreme za novi iskorak u karijeri ‘zlatnog orlića’.

Nemacki ‘Bild’ piše da je za mladog vezistu zainteresovan francuski velikan, Olimpik iz Marseja.

Kako bi bivši šampion Evrope uspeo da dovede talentovanog vezistu, prvo mora da proda Maksima Lopeza u Sevilju, a taj posao je već u poodkamloj fazi.

PROČITAJTE JOŠOGLASIO SE GLAVNI AKTER ‘SPORNOG’ PENALA: Defanzivac crno-belih – ‘Nije me vukao, to je bio grčko-rimski stil’

Član Marseja je i srpski internacionalac Nemanja Radonjić, tako da kako stoje stvari on ce na ‘Velodromu’ uskoro igrati u tandemu sa kolegom iz reprezentacije.

Gaćinović je prvi profesionalni angažman imao u Vojvodini, gde je nastupao od 2013. do 2015. godine. U avgustu 2015. godine potpisao je ugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta za koji je odigrao 98 utakmica i postigao 3 gola. Sa reprezentacijom Srbije do 20 godina postao je prvak sveta na prvenstvu na Novom Zelandu 2015. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter