0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

TAJLANĐANI OTKRILI – ON JE DONEO KORONU: Bivši napadač Partizana i reprezentacije Srbije žestoko optužen!

Objavljeno: 02.08.20 u 15:46

Pred početak nove sezone u tajandskom fudbalu jedan Srbin je uzburkao strasti.

Prvobitna informacija koju su preneli mediji na Tajlandu jeste da je jedan od dvojice zaraženih putnika koji su doputovali u tu zemlju srpski fudbaler, a sada već možemo reći i da se zna o kom igraču je reč.

Тamošnji novinari sagledali podatke koji su im dostupni, ubeđeni su da je Marko Šćepović jedna od te dve inficirane osobe.

Naime, prvobitna informacija glasila je da su 41-godišnji inženjer iz Danske i 29-godišnji fudbaler iz Srbije po dolasku u region Buriram bili negativni, ali osam dana kasnije su rezultati bili drugačiji.

Kada je lokalni Fudbalski savez saopštio da je ‘inficiran fudbaler Buriram junajteda’, novinarima nije bilo teško da ‘ukrste’ godište, zemlju (lekari su naveli da je pozitivna osoba došla iz Srbije) i klub, i da dođu do sledećeg zaključka:

– Imajući u vidu da u Buriram junajtedu igra samo jedan Srbin, da upravo ima 29 godina, onda se svakako radi o Marku Šćepoviću, navodi tajlanski medij ‘Thairath’.

Tome se dodaje da ‘fudbalerov odlazak u karantin neće uticati na zakazani početak prvenstva’, koje bi trebalo da počne 12. septembra.

– Čelnici Saveza ističu da će se šampionat Tajlanda odvijati normalno, jer fudbaler koji je zadržan u lokalnom karantinu nije došao u dodir sa ostalim saigračima – dodaje lokalni list ‘Innnews’, dok ‘Khobsanam’ saznaje da je fudbaler doputovao čarter letom u Buriram 19. jula, kada je bio negativan, ali da je 27, bez simptoma infekcije, bio pozitivan na testu koji je obavljen u Alternativnom lokalnom karantinu.

Šćepović je u karijeri nosio dres Partizana, Olimpijakosa, Fahervara, Čajkura. Od ove godine nastupa za Buriram junajted. Dres reprezentacije nosio je pet puta.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter