1
Evrokupovi

Foto: FK Vojvodina/youtube

‘PRŠTALO’ BI PORED AUT LINIJE: Moguć okršaj Murinja i Lalatovića u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Objavljeno: 02.08.20 u 16:50

Pobeda Arsenala nad Čelsijem u finalu FA Kupa (2:1) odvela je ‘tobdžije’ direktno u grupnu fazu Lige Evrope, a istovremeno je ‘bacila’ Totenhem u kvalifikacije za to takmičenje.

Pevci će početi od 2. kola, gde će biti nosioci i gde bi mogli da dobiju oba srpska tima – Vojvodinu u TSC (ako prođu dalje), što znači da bi već na početku fudbalske sezone mogli da gledamo duel dvojice specifičnih trenera – Žozea Murinja i Nenada Lalatovića.

Jeste da bi to bio pravi spektakl na terenu i pored njega, ali nema sumnje da bi Vojvodina želela da izbegne prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona i tim koji je ove sezone na dva meča dao devet golova Crvenoj zvezdi u najelitnijem takmičenju.

Milan, Rendžers, Galatasaraj i Bazel su takođe neki od timova koji prete Vojvodini i TSC-u, a vredi pomenuti da će i Partizan biti nosilac u drugom kolu ukoliko do njega dođe. Podsećamo i to da Vojvodina takmičenje otvara u drugom kolu kao osvajač Kupa.

 

Da li biste voleli da vidite duel Murinja i Lalatovića?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

FOTO: FK Vojvodina/youtube

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter