6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

OGLASIO SE GLAVNI AKTER ‘SPORNOG’ PENALA: Defanzivac crno-belih – ‘Nije me vukao, to je bio grčko-rimski stil’

Objavljeno: 02.08.20 u 12:25

Fudbaleri Partizana savladali su Napredak u Kruševcu.

Crno-beli su nakon preokreta slavili sa 3:1, poveli su domaći golom Kočića u 47. minutu, u prvom minutu drugog poluvremena izjednačio je Marković. Natho je sa ‘bele tačke’ doneo Partizanu vođstvo u 88. minutu, a debitanskim golom Čolića, postavljen je konačan rezultat 3:1.

PROČITAJTE JOŠNE STIŠAVA SE NAVIJAČKI RAT U NIŠU: Grobari lomili po centru grada i prozivali ‘Delije’ (VIDEO)

Dosta prašine podiglo se u vezi Penala koji je dosuđen crno-belima, nakon kojeg su preokrenuli utakmicu. Tim povodom oglasio se defanzivac crno-belih, Uroš Vitas.

– Niti želim da komentarišem sudjenje, niti me lično zanima taj način komunikacije. Svako ko se razume u fudbal video je da je penal bio čist kao suza. Neko bi rekao da me je vukao,ja bih pre to nazvao, grcko-rimski stil, ali nevazno..snimak sve govori – kratko je rekao Vitas.

Оn je potom podsetio na jednu sličnu situaciju kada je cela Srbija smatrala da je penal.

– Recimo, nesto slično je bilo na utakmici Srbija – Švajcarska kad nam nije nista svirano…Ovde je javnost bila nepodeljena da li smo ošteceni. S tim sto je Mitrović čak stavio ruku na odbrambenog Švajcarca, a ja nisam…Čisto je sve – dodaje defanzivac crno-belih.

0
0

6 Komentara

  1. Sve strucnjak do strucnjaka,ova zemlja ima najveci broj fudbalskih trenera i sudija.Svuda u svetu,se za ovako nesto svira penal,ako gledate ostale lige.
    Korner ili skraceni korner ,napadac trazi poziciju za skok,odbrambeni igrac ga drzi za dres,ili gazi na kopacku dole i to nije penal.Jedno je blok a drugo povlacenje bez lopte u 16 metara.Ne razumem o cemu pricate.
    Meni je drago da lokalni klub kao domacin ima svoje simpatizere i navijace ,i krajnje je glupo da u KS gostuje Zvezda ili Partizan a da na tribinama ima vise gostujucih navijaca nego domacih.U Premijer ligi se ovo mozda nebi sviralo,ali Seria A, La Liga 100%.Osim toga tu je i WAR ….

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je Urose bio je to grčko rimski stil toliko te je povlacio da si se razbio o zemlju u pravu si na snimku se sve vidi,, samo znaj niko nije krao i otimao do zore,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter