0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEMA VIŠE PRIČE: Stanković otkrio kakve su šanse da reprezentativac Srbije zaigra na ‘Marakani’ – ‘Došlo se na ideju…’

Objavljeno: 02.08.20 u 09:47

Sada je sve jasno.

Trener crveno-belih, Dejan Stanković govorio je o potencijalnim pojačanjima, a sada je otklonio svaku dilemu kada su u pitanju dolasci srpskih reprezentativaca, Aleksandra Prijovića i Duška Tošića.

Napadač ‘Orlova’ i bivši golgeter Paoka, Aleksandar Prijović, već nekoliko puta dovodio se u vezu sa timom sa ‘Marakane’,  a u skorije vreme baš ova priča bila je aktuelna među ‘Delijama’.

PROČITAJTE JOŠOTVORENO PISMO ZVEZDE: Ne možemo da ćutimo, očekujemo da FSS kazni arbitre, Partizan je navijačima obećao titulu!

Stanković je rekao da mu je to došlo na ideju, ali je bilo daleko od realizacije.

– Čuo sam se s Tošićem da dođe da trenira kod nas, bio je ovde dve nedelje. Nikad se nije dovodilo u pitanje da on potpiše za Zvezdu. Za Prijovića se povela priča kada smo bili na Kipru na zimskim pripremama. To ti je direktna priča… On tamo ima jaku platu, spustili smo se kada smo čuli uslove. Došlo se na ideju, ali daleko je to bilo od realizacije. Bilo je pet miliona prepreka – stavio je tačku na sva nagađanja Stanković.

Trener Crvene zvezde otkrio je da mu je najbolji igrač Superlige, a da ne igra za ‘večite’, Nikola Drinčić.

– Meni je Drinčić, sa iskustvom, energijom, nogom, vizijom. Nosi ekipu u tim godinama. Pravi razliku. Svaka čast. – rekao je Stanković za ‘MozzartSport’.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter