4
Domaći fudbal

SUPERLIGA: Partizan preokrenuo, debitanski gol Čolića, Natha i Markovića dovoljni za prvu pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.20 u 19:38

Fudbaleri Partizana u 1. kolu Superlige Srbije gostovali su Napretku u Kruševcu. Crno-beli slavili su sa 3:1.

Partizan je uspeo da nakon preokreta slavi protiv Napretka u Kruševcu. Uzbudljiv meč rešen je u samoj završnici. Crno-beli su slavili sa 3:1. 

Veoma sparno vreme dovelo je do toga da na početku igra bude tvrda sa obe strane, bez mnogo šansi. Pritiskao je Napredak na početku, posebno po levoj strani, ali je odbrana gostiju dobro reagovala u tim situacijama. Dobru priliku imao je Zdjelar u 14. minutu, šutirao je sa distance, njegov udarac je prošao malo iznad gola.

Zanimljiva akcija Napretka u 16. minutu igrač koji je bio u ofsajdu ometao je Popovića, iz drugog plana utrčao je Mršić, Popović je odlično reagovao. Sadik je odlično proigrao Sumu u 23. minutu, on je pokušao glavom, ali je lopta prešla preko gola. U poslednjim minutima prvog poluvremena Oumaru je dodao Kočiću, on je bio sam ispred Popovića ali ništa od gola.

Poveo je Napredak u 47. minutu. Nakon kornera odbrana Partizana reaguje, lopta pada na nogu igraču Partizana, a potom stiže do Kočića koji je bio između dvojice igrača crno-belih, ovog puta bio je precizan.

Tek što je krenulo drugo poluvreme Lazar Marković, koji je ušao sa klupe, uspeo je da poravna rezultat. Nakon dobre akcije Partizana lopta sa sredine terena stiže u šesnaesterac, Marković uspeva da natrči i zatrese mrežu, tom prilikom povredio je golmana Mladena Živkovića koji je završio u sanitetu hitne pomoći, dok je sam Makrović napustio igru zbog povrede nakon nekoliko minuta.

Usledila je u drugom delu znatno bolja igra Partizana, u 83. minutu Mrkić je imao priliku da vrati Napredak u vođstvo, izašao je sam, zavrnuo defanzivca Partizana, šutirao je ipak preko gola. U samoj završnici penal za Partizan nakon što je Ostojić bio povučen u šesnaestercu napretka. Natho je bio siguran, 2:1 za Partizan. Ipak, to nije bilo sve, do kraja je NIkola Čolić na debiju postavio konačan rezultat 1:3.

NAPREDAK – PARTIZAN 1:1 (1:0)

(Kočić 45+2 – Marković 46, Čolić 93+)

Kruševac

Stadion: Mladost

Igra se bez prisustva gledalaca

Sudija: Danilo Grujić

Žuti kartoni: Leković, Spremo, Mrkić, Milovanović (Napredak), Urošević (Patizan)

Napredak: Živković (od 51. Jordanov) – Stević, Mršić, Marinković, Leković – Kostić, Milovanović (od 78. Živanović) – Spremo, Markoski, Kočić (od 70. Mijić) – Abubakar. Trener: Dragan Ivanović.

Partizan: Popović – Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević – Zdjelar, Natho – F. Stevanović (od 46. Marković, od 56. Čolić), Suma, Asano (od 80. Ivanović) – Sadik. Trener: Savo Milošević

0
0

4 Komentara

  1. Dobrooo je očelo, biće zanimljivo kako će glodare gurati,ali sve im je džaba. Zvezda ima najbolji tim,riješila se Kanjasa,Degeneka,Ivanić igra puno bolje da većim samopouzdanjem. Katai i Kanga i Spiridonović nemaju komplex.

    0
    0
    Odgovori
  2. BRAVO CRNO BELI, IDEMO DO TITULE! E KAD BI OVAKO BAR JEDNOM NAPREDAK ODIGRAO PROTIV NECASTIVE BIO BI NAS FUDBAL SIGURNO BOLJI. ALI TO CE SE TESKO DESITI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter