0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Radnički Kragujevac 

OGLASIO SE PRVI PUT NAKON KORONE – NIKOLIĆ: Zvali su me mnogi igrači, ali i predsednik Vučić!

Objavljeno: 01.08.20 u 17:51

Po prvi put od kada je oboleo od koronavirusa u javnosti se oglasio Miroslav Nikolić.

Popularni košarkaški trener dao je intervju za ‘Blic‘ gde je otkrio kako je oboleo od korone.

– Prvi simptom koji sam osetio je bila temperatura, odmah sam se javio gde treba i pratio protokol. Osežao sam slabost, kao da imam upalu mišića, a brzo sam izgubio i čulo mirisa i ukusa. Ukratko osećao sam se kao da sam ispao iz voza. Sve me je bolelo, noge, ruke, jedino nisam kašljao – rekao je Nikolić.

Brzo je nakon toga smešten u bolnicu ‘Dragiša Mišović‘.

Bio sam na trećem spratu gde nije bilo teških slučajeva. Bio sam u sobi sa jednim mladićem, a oko nas bilo je situacija gde dođu mladi ljudi sa ne tako lošom slikom, a onda im se stanje odjednom pogorša i moraju na respirator. To je podmukla bolest, napada, razara, a ti ne osećaš gotovo ništa – ispričao je popularni Muta.

Smatra da je dobro prošao, kako je moglo da bude…

Sada je sve u redu, stvarno se osećam bolje, ali imam još 14 dana izolacije i to poštujem i zbog sebe, ali i zbog drugih. Imam jedan blok u stanu iz kog ne izlazim, jer postoji opasnost i od drugih virusa, pa ne želim da rizikujem.

Nikolić ističe da su ga zvali mnogi bivši igrači, ali i predsednik Aleksandar Vučić

– Zvali su svi moji igrači. Bogdan Bogdanović prvi, Stefan Marković. Stefan Jović... Nazvao me je i predsednik Vučić, ali i general Nebojša Pavković. Zabrinuo se za mene – rekao je Nikolić.

FOTO: KK Radnički Kragujevac 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter