1
Evropske lige

FOTO: FSS

MIHAJLOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O REPREZENTACIJI: Imali smo vrhunski tim, ali na terenu nismo bili ni za k****!

Objavljeno: 01.08.20 u 12:20

Siniša Mihajlović, trener fudbalera Bolonje, govorio je o vremenu kada je igrao za reprezentaciju.

Mihajlović se, pričajući o nadimku koji mu je nametnut u Italiji – ‘Gvozdeni narednik’, prisetio jakog tima Jugoslavije sa Draganom Stojkovićem Piksijem, Vladimirom Jugovićem, Predragom Mijatovićem i ostalim asovima.

Jugoslavija nije napravila veći uspeh (osmina finala SP, četvrtfinale EP), iako je imala tim za veće domete. Mihajlović je otkrio razloge.

– Disciplina je osnovna stvar. Igrao sam u nacionalnom timu, punim vrhunskih igrača, ali na terenu nismo bili ni za k***c. Zašto? Zato što nije bilo discipline. Postoje pravila i morate ih se pridržavati jer u suprotnom ništa nećete uraditi – rekao je Mihajlović za ‘Korijere delo Sport’.

PROČITAJTE JOŠ: TOP BET TIKET DANA: Odlična ponuda za subotu, a ovo su naši predlozi!

On je objasnio da je takav i kod kuće sa porodicom.

– Čak i kod kuće sa decom stvari su jasne – poručio je Mihajlović, a onda se prisetio kako se izlečio od leukemije.

– Ja sam normalna osoba. Nisam pobedio u toj bici jer sam hrabar. Lekari su, sve je bilo na njima – zaključio je bivši reprezentativac.

Upravo je poslednje EP za Srbiju, naslednicu Jugoslavije, bilo pre 20 godina i to završeno debaklom od Holandije u četvrtfinalu (6:1).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Mihajlovic ❤️💪 #Ibrahimovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

  1. Niste imali uspeha zato sto vam mentalitet zvezde nije dozvoljavao. Uvek vam je bilo vaznije splavarenje , alkohol i cigarete od uspeha kao kolektiva, uz to treba dodati da i nismo nesto puno bistri kao nacija i da medju nama ima mnogo samodestruktivaca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter