2
Domaći fudbal

MENADŽER GELORA KANGE OTKRIVA: Gabonac je odbio znatno unosnije ponude, a evo zbog čega se vratio na ‘Marakanu’!

Objavljeno: 01.08.20 u 09:55

Gelor Kanga je ponovo u Crvenoj zvezdi, a njegov menadžer Luj Denol otkrio je kako je došlo do nove saradnje između Gabonca i crveno-belih.

– Situacija oko korona virusa je pomogla u odluci da dođe u Zvezdu, može se slobodno reći. Finansijski aspekat mu ovde nije bio najvažniji jer je dobre ponude imao i iz Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali je momenat takav da je bilo lakše da odluči da dođe ovde gde mu je sve poznato i zna ljude, upravu, ima dobra iskustva – rekao je Denol za ‘Telegraf’.

PROČITAJTE JOŠ: KANGA: Privukao me je projekat koji mi je predstavljen, drago mi je što sam se vratio!

Nastavio je u istom ritmu.

– Sada bi bilo veoma nezgodno otići u neku dalju zemlju u vreme pandemije korona virusa, a ono što tamo ima ne može da se uporedi sa ovim što mu pruža ‘Marakana’ i ovaj ambijent, svi znamo kako izgleda kad se ovde igra velika evropska utakmica.

Jedna stvar je dodatno uticala na sve.

Gelor ima 29 godina i Zvezda mu je sa tri godine pružila dugoročnu sigurnost – zaključio je Denol.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pele vrati mi frizuru… 😂💇‍♂️ #Gobeljic #Borjan #CrvenaZvezda #Frizura

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Ljudi bre,zašto se toliko laže….pa nije istina.Kanga je imao jednu opciju iz tog kraja.Iz S.Arabije a ne Emirata i Katara.Bio je na listi jednog kluba iz Rijada tražio 1.5 mio plate i nije dobio…šta bre izmišljavate..Gulf nije više ono što je bio nekada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter