0
Košarka

FOTO: Youtube/printscreen

BURNA NOĆ U NBA LIGI: Sjajni Bogdan i Bjelica nemoćni protiv Sparsa, Kingsi sve dalje od plej-ofa, Bobi bez promašaja, brutalna partija Hardena u spektaklu Hjustona i Dalasa! (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.20 u 09:30

U noći za nama odigrano je šest mečeva u NBA ligi, a Sakramento Kingsi sa našim Bogdanom Bogdanovićem i Nemanjom Bjelicom, nisu uspeli da dođu do preko potrebne pobede.

Kingsi su poraženi od San Antonio Sparsa 129:120, te su ovim neuspehom znatno umanjili šanse da doigravanje. Srpski asovi imali su zapaženu minutažu i dvocifren učinak.

Bogdanović je bio jedan od naboljih pojedinaca svoje ekipe sa 24 poena, uz po dva skoka, asistencije i ukradene lopte za 32 minuta na parketu.

Bjelica je igrao dva minuta manje i za to vreme postigao 12 poena, uz pet skokova, dve ukradene lopte te po jednom asistencijom i blokadom.

Najefikasniji kod ‘kraljeva’ bio je Dieron Foks sa 39 poena, uz šest asistencija.

U pobedničkoj ekipi najbolji je bio Demar Derozan sa 27 poena, 10 asistencija i pet skokova, dok je 26 dodao Derik Vajt uz osam uhvaćenih lopti i pet uspešnih dodavanja.

San Antonio je sjajno otvorio meč, postigavši u prvoj četvrtini čak 43 poena. Kingsi su uspeli da se vrate, i da povedu čak. Do poslednje četvrtine igralo se u serijama, ekipe su se smenjivale u vođstvu, da bi u finišu četvrte deonice Sparsi napravili ključnu seriju i stigli do pobede.

https://www.youtube.com/watch?v=glmnlxDt72s

U spektakularnom meču, Hjuston Roketsi su savladali Dalas Maverikse, posle produžetka rezultatom 153:149.

Najzaslužniji za trijumf Roketsa bio je nezaustavljivi Džejms Harden sa 49 poena, uz devet skokova i osam asistencija, pratio ga je Vestbruk sa 31 poenom.

Dalasu nije pomogla impresivna predstava njihovog udarnog tandema Dončić-Porzingis

Letonac je predvodio svoj tim sa 39 poena, uz 16 skokova, dok je Slovenac zabeležio tripl-dabl sa 28 poena, 13 skokova i 10 asistencija.

Srpski košarkaš Boban Marjanović, maksimalno je iskoristio malu minutažu – za pet minuta upoisao je šest poena bez promašaja iz igre (3/3), uz pet skokova.

Rezultati:
Bruklin – Orlando 118:128
Portland – Memfis 140:135 (posle produžetka)
Vašington – Finiks 112:125
Milvoki – Boston 119:112
San Antonio – Sakramento 129:120
Dalas – Hjuston 149:153 (posle produžetka)

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: Youtube/printscreen

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter