0
Evropske lige

TOP BET TIKET DANA: Uzdamo se u napadače, ovo su naši predlozi za petak

Objavljeno: 31.07.20 u 13:20

Juče nas je jedan meč delio od pobedničkog tiketa, danas se ponovo uzdamo u golove, a zajedno sa našim beting partnerom TOP BET donosimo vam tiket dana.

PSG – LION I1-3 II 1-3 (1.85)

PSŽ je već osvojio jedan trofej, a ‘sveci’ žele da nastave u istom ritmu. Mi vam predlažemo da u finalu Liga kupa Francuske računate na izobilje golova, i to u oba poluvremena.

TALINA KALEV – FLORA I2+&4+ (2.05)

Flora je tim na čijim utakmicama uvek padaju golovi. Tim iz Talina je na prethodnih 12 mečeva postigao tri ili više golova. Novu sezonu startuju danas, očekujemo da nastave u istom ritmu.

BAJERN – MARSEJ I1-2&3+ (2.05)

Prijateljski dueli Bajerna iz Minhena nikada nisu bili prijateljski u potpunosti. Bavarci za devet dana očekuju duel protiv Čelsija u osmini finala Lige šampiona, nema sumnje da će danas napadači biti spremni.

GRAZER – LAFNIC I1+II1+ (1.48)

GAK ulazi u ovaj meč sa ubedljivim porazom u prethodnom kolu, ne stoji najbolje odbrana domaćina u Prvoj ligi Austrije, a upravo zato je ekipa na samom dnu. Po jedan gol u oba poluvremena je sasvim realna opcija

UKUPNA KVOTA 11.51 – Kvote obezbedio beting partner TOP BET

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter