1
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

PRIHVAĆEN KANGIN ZAHTEV: Povratniku ‘osmica’, Ivanić uzima broj sa kojim je izluđivao ‘Delije’ i ‘Grobare’!

Objavljeno: 31.07.20 u 12:38

Gelor Kanga biće predstavljen medijima za nešto manje od trideset minuta, a prva vest je da će u Ljutice Bogdana ponovo nositi stari broj!

Gelor Kanga je dogovorio sve uslove sa Crvenom zvezdom, ipak, imao je jedan poseban uslov za čelnike Zvezde, a to je da ponovo obuče ‘osmicu’, što mu je naravno i omogućeno. Postojala je bojazan kako će reagovati Mirko Ivanić, ali je i to brzo rešeno.

PROČITAJTE JOŠ: KANGA PRED PROMOCIJOM: Fudbaler imao poseban uslov, neće se dopasti Mirku Ivaniću!

Mirko Ivanić, koji je od prethodne zime na leđima nosio taj broj ustupio ga je Kangi, a on će ponovo nositi ‘četvortku’ koju je nosio kao igrač Vojvodine.

Upravo sa tim brojem na leđima izluđivao je Crvenu zvezdu i Partizan, tada je postigao i gol Sampdoriji, ali i Partizanu, za Vojvodinu je na 73 meča upisao 11 asistencija i postigao 23 pogotka.

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

1 Komentara

  1. Mićko, slobodno uzmi 0(nulu) pošto te mandovi toliko cene. Doduše, sam si to odabrao… Birajući izmeđ toga da budeš legenda ili 0(ništarija), odabrao si ovo drugo.Narodna izreka kaže:, „Čovek vezuje za reč, a vo za rogove.“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter