0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički

NEMANJA KOJIĆ ZA HOTSPORT: Kad god je potrebno preuzeću ulogu vođe na terenu – ‘poginućemo’ sutra za tri boda!

Objavljeno: 31.07.20 u 22:29

Fudbaleri Radničkog sutra od 19:30 dočekaće povratnika u Superligu, ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca meč će se igrati na praznom Čairu.

Jedan od najiskusnijih u redovima Nišlija je Nemanja Kojić, koji spremno očekuje otvaranje sezone.

– Ekipa je spremna, imali smo mali ‘peh’, malo smo kasnije krenuli u odnosu na ostale, ali radili smo naporno ovih 15 dana, igrači su jako dobro trenirali i mislim da su spremni za nove izazove. Svima će biti teško zbog čitave situacije sa koronavirusom, pogotovo zbog toga što se igra pred praznim tribinama.

Kojić će sledeće sezone biti jedan od starijih igrača na ‘Čairu’, a sam kaže da je svestan odgovornosti koje nosi i da će preuzeti na sebe ulogu ‘vođe’ na terenu.

– Smatram da ako neko treba da preuzme odgovornost, za bilo šta u ekipi, bilo to dobro ili loše, tu sam ja. Ne bežim od toga, mislim da mi stariji treba da držimo ekipu na što većem nivou i da treba da se skoncetrišemo samo na pobede.

Radnički je znatno više promenio ekipu u odnosu na Metalac, a iskusni napadač smatra da je to ‘blaga’ prednost za gostujuću ekipu, ali i da je njegov tim spreman da ‘pogine’ za pobedu.

– Mi smo promenili dosta igrača, promenili smo stil igre, tako da oni imaju prednost što se toga tiče. Oni nisu mnogo toga menjali u odnosu na prošlu sezonu. Sigurno neće biti lako, dolaze u našu kuću, mi smo spremni da ‘poginemo’ za tri boda.

Nemanja Kojić vratio se na ‘Čair’ u januaru ove godine. Njegov prvi mandat bio je 2017. godine tokom prolećnog dela prvenstva. Srpski napadač je u karijeri nosio dres Rada, Partizana, Radničkog iz Niša, Istanbulspora, Ordabasija I Napretka iz Kruševca.

FOTO: FK Radnički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter