0
Fudbal

MAMIĆ ‘PLJAČKA’ ZVEZDU: Želja crveno-belih na vratima ‘Maksimira’?

Objavljeno: 31.07.20 u 22:48

Zagrepčani žele štopera, prioritet im je Argentinac Alan Franka, ali ‘Sportske novosti’ otkrivaju još jedno ime koje bi Mamić rado video na Maksimiru.

Radi se o dvadesetdevetogodišnjem štoperu Lacija, Bartolomeu Hasinto Kvisnaga, poznatji kao – Bastos. Reprezentativac Angole ušao je u svoju poslednju godinu ugovora, tako da Rimljani ne bi imali ništa protiv ovog transfera.

Bastos je ove sezone odigrao 15 utakmica u Seriji A, dao jedan pogodak, a najbolju utakmicu sezone odigrao je u Kopa Italiji protiv Kremonezea kad je njegova ekipa slavila rezultatom 4:0.

PROČITAJTE JOŠTRANSFER ‘BOMBA’ U LOKOMOTIVI : Nikolić dovodi bivšeg reprezentativca kojeg su želeli i Zvezda i Partizan!

Angolac je bio meta Crvene zvezde, navodno su u Ljutice Bogdana za njegove usluge bili spremni da izdvoje čak tri miliona evra na ime odštete, ali se transfer ipak nije realizirao.

Bastos je pre dolaska u Rim igrao za samo dva kluba, Petro Luanda iz rodne mu Angole, te ruski Rostov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter