0
Domaći fudbal

KANGA: Privukao me je projekat koji mi je predstavljen, drago mi je što sam se vratio!

Objavljeno: 31.07.20 u 14:55

Crvena zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić’ predstavila novo pojačanje, reč je o povratniku Geloru Kangi.

Ljubimac navijača crveno-belih je na stadion ušetao nonšalantno, šetao je po tribinama, a tik pred početak predstavljanja izašao je iz legendarnog tunela ispod severa izašao je na teren gde ga je čekala Tanja Šajković, zaštitno lice lice Zvezdine televizije.

– Drago mi je da sam se vratio, da sam kročio na ovaj stadion. Da mi nije drago, ne bih se ni vratio. Veliki broj navijača me prati na Instagramu, uvek imaju lepe poruke i drago mi je da ću igrati pred njima. Pokušaću da ponovim igre odranije. Radiću dosta naporno da bismo ostvarili ciljeve, a to je plasman u grupnu fazu evro-takmičenja – rekao je Kanga.

Istakao je da se vratio zbog dobrih odnosa sa ljudima iz uprave kluba.

– Imao sam dobre odnose sa ljudima u klubu, iz uprave i sa igračima. Trudiću se da donesem boljitak. Privukao me je projekat koji mi je predstavljen. Znam kakav je trener, verujem da ćemo uskoro popričati, znam da ima dosta mladih igrača i nadam se da ćemo biti dobra ekipa koja će ostvartiti ciljeve – rekao je vezni fudbaler.

Nije imao priliku da još popriča sa novim trenerom Dejanom Stankovićem

– Nisam imao mnogo prilike da razgovaram sa Stankovićem, s obzirom da sam tek juče došao. Kao igrač, ostvarivao je velike rezultate i uspehe, a kao trener, čini se da bi to mogao da ponovi. Imaćemo priliku da se bolje upoznamo. Što se ekipe tiče, imamo dosta mladih igrača. Nadam se da ćemo kroz dobar rad uspeti da ostvarimo rezultate i ispunimo ciljeve, a to su titula i plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja – podvlači Kanga.

Pisalo se danas dosta o broju koji će nositi Kanga, a to je ponovo osmica koju mu je ustupio Mirko Ivanić, dok će crnogorski reprezentativac nositi četvorku.

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter