3
Domaći fudbal

BUKTI NAVIJAČKI RAT U NIŠU: ‘Grobari’ u sukobu sa ‘Delijama’ – uništen mural posvećen ‘Klekiju’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.20 u 11:38

Čini se da u Nišu bukti navijački rat navijača Zvezde i Partizana. Iako su klubovi koje podržavaju stotinama kilometara dalje, u Nišu nema mira.

Navijači crno-belih su uništili mural navijača  Zvezde , a sve su snimili kamerom. Nezvanično saznajemo da je ovaj snimak bio povod za sukob dve navijačke grupe na Paliluli kada je u tuči povređeno nekoliko osoba! 

Pogledajte kako je to izgledalo:

Mural o kome je reč nalazi se u centru Niša, na Bulevaru Zorana Đinđića u delu naselja koji se zove ‘Stambol kapija’. Inače je posvećen preminulom navijaču Crvene zvezde Nikoli ‘Klekiju’ Saviću koji je živeo prekoputa zgrade na kojoj se mural nalazi.

0
0

3 Komentara

  1. Kuzman se cuje na snimku. Jaoooo jaooo. Dojučerašnji delija sada istetovirao MUTAVOG pa misli da more da vlada gradom. EP-a sada truni 40 godina mangupe

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajd raspitajte se malo pre nego sto serete, ovo sto je precrtano nije mural, precrtan je grb zvezde samo, a grobari su radili mural liku koji nije bio navija kad su cigani naleteli onako ciganski

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter